Milyen szakok vannak az Ezoterikus fösulin?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen szakokra lehet ott jelentkezni, esetleg több tárgyat is felvenni egyszerre.
Szívesen lennék szellemológus és tisztánlátó, a jósi diplomám már megvan.
Előbb a 8 általánoson legyetek túl.....
és múljatok el 10 évesek.Utána majd beszélgetünk.
Jósi diploma, nem jogsi diploma? :D
Én úgy tudom van manipuláció szak, nagy eséllyel tudsz elhelyezkedni tv2 jósok, látók, mádiumok műsorában.
Manipuláció szakon belül szakirányként átoklevétel, rontás, pénzenergia áramlás-marketing szak.
Még normális fősuli nincs, majd talán akkor lesz, ha pénzenergiára már nem lesz szükség.
Tényleg van deva fősuli :DD
4 félév, 4x60 óra, potom 75.000x4=300.000Ft, plusz könyvek ára, ez még a hülyének is megéri. Valóban nem a pénzről szól, áááááááá, de legalább elismerik, hogy nem egyenértékű más diplomával :) Rá kell nézni az oktatókra, nem mágusok még ők sem. :) Van mágusképzés is pár százezerért...
Grafológia 12 órában, asztrológia is kevés, tarot meg számmisztika...., ennyi óraszám alatt nem lehet senki grafológus, asztrológus, numerológus, bármilyen terapeuta. Nincs olyan aki ezt elfogadná. És biztos vagyok, hogy vannak mégis becsapott diákok.
Ha valaki könyvtárban tölt el egy kis időt tehetségesebb lesz, meg tájékozottabb és gazdagabb :)
Milyen szakok vannak?
Évszakok.
Atlantiszi fényjáró képzés, ezo tV jós képzés...
Istenem, milyen marhaságokkal képesek beszívatni a sznob birkanépet!Ezoterikus FŐSULI ??Gondolkozzunk már!Mi a frásznak ehhez fősuli?Csak azért, hogy az ott tanítók jól megszedjék magukat a tandíjból.Tájékoztatlak, hogy a különféle jellegű spirituális képességek csak akkor érnek valamit, ha az veleszületett.Ezeket nem lehet főiskolán megtanulni.A diplomát lobogtató "ezoterikusok" ergo 99,9%-ban csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!