Mik a jelei, ha szellemek vannak a házban, és rám vannak tapadva? Hogy lehet elűzni őket?
Ha nem vicc akkor a következőket teheted:
Minden olyan tárgyat ami spiruális dolgokhoz tartozó, meg kell semmisíteni.
Sátán nagyon vonzódik, ragaszkodik a tárgyaihoz.
Sok sok ima a teremtőhöz, jézuson keresztül, és aztán nem ártana a cigiről sem leszokni, mert az sem keresztényi.
Zsömle/lány
tegnapelőtt 13:53: Nem érne fülig a szám? Na erre fogadni mernék :D
Ha velem ilyen történne, az minimum azt jelentené, hogy vagy beszívtam, amivel a fülig érö száj is következtethetö, vagy pedig a másik lehetöség, hogy megzakkantam, amihez úgyszint. :)
Viszont nem vagyok kitéve ilyen veszélyeknek.
Nagyon hatásos a Tengeri vagy Kősó de nem a jódozott mert azzal semmire sem mész...
Illetve tudom még ajánlani(Ezt most halál komolyan és nem hülyeségből vagy heccelésből írom nekem ez bevált...)Küld el a szellemet mosogatni vagy takarítani ha először nem megy akkor küld újra stb.stb... Nekem ez nagyon bevált sok sikert hozzá mihamarabbi megszabadulást tőlük...
Ja bocsi azt elfelejtettem hogy ha van tükör a szobádban akkor azokat le kéne zárni mert azokon keresztül tudnak átjönni
az az ő "dimenzió kapujuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!