Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik a jelei, ha szellemek...

Mik a jelei, ha szellemek vannak a házban, és rám vannak tapadva? Hogy lehet elűzni őket?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, mintha lennének mellettem, mögöttem, figyelnének, ijesztgetnek, félek magamba, zajokat hallok, és látom is a szellemeket a szobákban!

2012. szept. 4. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Basszus, már komolyan elegem van az ilyen szemét trollokból... Kérdező nem hiszem, hogy annyira vicceset kérdezett volna, ha a kedves poénkodókkal történne ilyen, nem hiszem, hogy fülig érne a szájuk...
2012. szept. 7. 13:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha nem vicc akkor a következőket teheted:

Minden olyan tárgyat ami spiruális dolgokhoz tartozó, meg kell semmisíteni.

Sátán nagyon vonzódik, ragaszkodik a tárgyaihoz.

Sok sok ima a teremtőhöz, jézuson keresztül, és aztán nem ártana a cigiről sem leszokni, mert az sem keresztényi.

Zsömle/lány

2012. szept. 8. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 13:53: Nem érne fülig a szám? Na erre fogadni mernék :D

Ha velem ilyen történne, az minimum azt jelentené, hogy vagy beszívtam, amivel a fülig érö száj is következtethetö, vagy pedig a másik lehetöség, hogy megzakkantam, amihez úgyszint. :)

Viszont nem vagyok kitéve ilyen veszélyeknek.

2012. szept. 9. 09:23
 14/17 anonim válasza:
Egyesek azthiszik csak egyedul vagyunk a foldon:)) tevedsz Amanda, hidd el hogy nem csak lathato, erezheto, izlelheto dolgok vannak a foldon!van nagyon sok olyan meg nem nevezheto dolgok amiket az emberi agy nem kepes felfogni!Es az ember nem is hasznalja 100%ba az agy minden reszet!ezt nem en hanem a tudosok mondjak!En ahhoz kicsit keves vagyok:)De te meg kevesebb:)))
2012. szept. 10. 12:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Erösen irónikus volt ez a válaszod :D
2012. szept. 10. 13:55
 16/17 anonim válasza:

Nagyon hatásos a Tengeri vagy Kősó de nem a jódozott mert azzal semmire sem mész...

Illetve tudom még ajánlani(Ezt most halál komolyan és nem hülyeségből vagy heccelésből írom nekem ez bevált...)Küld el a szellemet mosogatni vagy takarítani ha először nem megy akkor küld újra stb.stb... Nekem ez nagyon bevált sok sikert hozzá mihamarabbi megszabadulást tőlük...

2012. szept. 13. 18:44
 17/17 anonim válasza:

Ja bocsi azt elfelejtettem hogy ha van tükör a szobádban akkor azokat le kéne zárni mert azokon keresztül tudnak átjönni

az az ő "dimenzió kapujuk"

2012. szept. 13. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!