Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen természetfeletti lény...

Tejes kispapucs kérdése:

Milyen természetfeletti lény van, ami szép külsővel rendelkezik?

Figyelt kérdés
Nem a Twilight-os vámpír izékre gondolok, hanem valami szép kitalált lényre. Válaszokat előre is köszönöm!

#szépség #természetfeletti #megtévesztően szép
2012. szept. 3. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A három gorgó nem eleve rusnya volt? Csak medusa volt az, aki halandó is volt mellette.
2012. szept. 3. 20:12
 12/24 anonim ***** válasza:
Egy angol oldalon olvastam, hogy Medusa egy gyönyörű lány volt, szép hosszú haja volt, megtetszett talán Zeusznak, ezért Héra elátkozta őt, és gorgó lett.
2012. szept. 3. 20:13
 13/24 anonim ***** válasza:
Én anno még irodalomból tanultam hogy a három gorgo nővérek voltak, de abból kettő halhatatlan, Medusa pedig halandó. A zeusosz sztoriról most hallok első ízben.
2012. szept. 4. 07:18
 14/24 anonim válasza:
Indiában Iki a tengerimalac fejű isten.
2012. szept. 4. 13:17
 15/24 anonim ***** válasza:
Villő
2012. szept. 4. 13:52
 16/24 anonim válasza:
Az emberfarkasok. (Nem összetéveszteni a farkasemberrel) Ők egyfajta farkasember istenek. Emberként szépek, farkasként (mert én imádom a farkasokat) gyönyörűek. Rendes farkas alakot ölthetnek akkor mikor akarnak és vissza emberré.
2012. szept. 4. 20:13
 17/24 anonim válasza:
Medusa nem Zeusznak hanem Poszeidónnak tetszett meg és ezért átkozta el Athéné. Az után is szép maradt csak senki nem nézhetett rá, ez volt az átok.
2012. szept. 6. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Tündér, angyal, nimfa, szirén, sellő, véla, főnix (nekem az a legszebb)...
2012. szept. 6. 21:27
 19/24 anonim ***** válasza:
20:36 - akiknek kígyók lógnak ki a fejéből, azt nem nevezném szépnek.
2012. szept. 6. 21:28
 20/24 anonim ***** válasza:
ma 21:28: Az arca attól még szép volt :) A kígyók már más téma :D
2012. szept. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!