Vajon tényleg élnek még farkasemberek, illetve vérfarkasok?
Itt a színtiszta igaszság előttünk, csak nem ismerjük be.
Attól még ez az igaszság. Mindenkitől köszönöm a választ.
Most komolyan!Hány éves vagy?
Mert ha gyerek értelek,kell egy kis fantáziálgatás,de ha felnőtt akkor menjél orvoshoz!
Csak egy történet.
Kb. 6-7 éves lehettem, nyári táborban voltunk. Vittek minket strandra is. A strandon voltak butikok, persze minket, kis pisis csajokat érdekelt a sok játék, amit ott lehetett kapni. Valahogy úgy alakult, hogy az egyik ilyen butik mellett egyedül maradtam, a többiek kb. 20 méterre álltak tőlem. Nyugodtan nézegettem a kirakatot, amikor egy magas pali elment mellettem, de úgy, hogy majdnem fellökött. Amúgy is megijesztett, de ahogy felnéztem rá, mai napig meg mernék rá esküdni, hogy az összes foga hegyes és éles volt, kb. mint egy farkasnak, és furcsa morgó hangot adott. Természetesen halálra rémültem, és rohantam vissza a csoportomhoz, de nem mertem elmondani senkinek. Ez az élmény annyira megmaradt bennem, hogy ma is úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna, pedig azóta eltelt lassan 30 év.
"Ebben tévedsz, földönkívüliek mese.Ugyan azt is kutatják, de eddig nem juottak semire se, ami bizonyította volna."
Igen, mert a vámpírokról és vérfarkasokról csak úgy hemzsegnek a bizonyítékok, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!