Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Manopság egyre töbször érzem...

Manopság egyre töbször érzem hogy valami meg akar? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Manopság egyre töbször érzem hogy valami meg akar szálni mintha egy lény át akarja venni a testem fölött az irányítást, nagyából ellen álok de néha néhány test részem már nem én irányítom először a telefonom akartam a földhöz csapni és kimenni este. Mostis amikor ezt írom a lábamat valami mozgatja nem értem mi ez, és bennem egyre töbször megszólal egy másik hang. Lécci segítsetek.
2012. aug. 26. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem skizo vagy! Ami eléggé veszélyes nem csak magadra nézve,hanem a környezetedre is,mivel bárkiben kárt tehetsz,mikor a "másik személyiséged" átveszi az elméd és a tested felett az irányítást.És ez nem ezotériás dolog,hanem pszichiátriai és nem szégyen orvoshoz menni,míg valami bajt nem csinálsz!
2012. aug. 27. 15:17
 12/13 A kérdező kommentje:
12. hát néha amikor pl. verekedek (néha) ojan mintha nem is én lennék és elég komoly sérüléseket okozok annak akivel éppen verekszek. pedig nem akarom bántani.
2012. aug. 27. 22:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ég szerelmére, ezzel menj el orvoshoz.
2012. aug. 27. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!