MIt gondoltok erről a képről?
Figyelt kérdés
A facebook-on találtam ezt írták hozzá: Amit az emberi szem nem lát, de az objektív rögzített. Angyalok jelenléte egy balesetnél. A helikopternél lévő körök is angyalok jelenléte
2012. aug. 22. 18:19
11/14 anonim válasza:
Gondolkoztam azon hogy miért ordít a photoshopos munkákról, hogy fake. Nem tudtam rájönni, de erről is órdít.
12/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy PS nem is értem mért vagytok ilyen flegmák csak kiváncsi voltam..
2012. aug. 23. 00:33
13/14 anonim válasza:
Akkor pedig az a probléma, hogy az angyalok miért a mentőst veszik körbe és nem a sérültet?
Netán instrukciókat adnak neki?
Hogy nem a (sérült) lélekkel foglalkoznak közben, az biztos.
14/14 anonim válasza:
Hát angyalok léteznek de nincsenek szárnyaik meg ilyenek ők bbbban a ruhában vannak amiben legutoljára meghaltak. Ez őssze függ a lélekvándorlással mert a lélek örök de a test nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!