Az emberek miért hisznek Istenben? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
A Föld 4600 milliárd éves, amit tudósok állapítottak meg, akkor hogyan teremthette Isten? És ha Isten teremtette a Földet, akkor Isten a világűrben született és ott is nevelkedett fel? És ha Isten olyan jó, mint ahogyan emlegetik, akkor pl.: Miért van az, hogy egy gyilkos megöl néhány embert és azt azzal magyarázzák, hogy Isten akarta így! De miért akarta így, ha olyan jó? Mert akkor a gyilkos több évet ülhet a börtönben és gyakorlatilag ő akarta ezt így. Miért szán neki ilyen sorsot ha olyan jó??
Isten maga az Univerzum egy làthatatlan erő ami mindent átölel és meg vannak a maga törvényszerűsegei,ha teszel valamit akkor vagy ezen törvényszerűségek között teszed vagy ezeket figyelmen kívül hagyva utóbbi eset,ha leugrasz egy tízemeletes tetejéről akkor neked placcs van,miért mert nem vetted figyelembe Isten egy törvényszerűségét a gravitációt!
2012. aug. 18. 09:39
17/22 anonim válasza:
Ez az egész vallás csak a pénzről szól!Szerinted miért nem mennek tönkre az egyházi iskolák?Ami meg állami tulajdon azt mind zárják be mert nincs rá pénz!Ha tényleg létezne isten akkor miért nem akadályozza meg a sok földrengést,gyilkosságot,hurrikánokat és a gyilkosságokat?Az meg hogy isten mondta,baromság mert pont az ellenkezőjét tette volna!Ugyebár az egész vallás jeruzsálemből indult,ahol isten fiát jézus megkínozták,éheztették,keresztre feszítették!Ezt hagyta volna isten?Te hagynád hogy fiad megkínozzák úgy hogy látod,és tudnál tenni ellene?Ezek után a zsidóság kitalálta hogy ebből jó kis kereset lenne!Nézd meg a sok papot!Ahol élek a pap egy Audi a4-sel járkál,mellette sehol se dolgozik!Arra a kocsira hogy telik neki?
Ha ezt elolvasod akkor megtudsz mindent!: [link] SÁTÁNISTÁK ÍRTÁK!
2012. aug. 18. 10:52
18/22 anonim válasza:
Előző vagyok [link] NEM SÁTÁNISTÁK ÍRTÁK!Ez lett volna csak véletlenül egybe írtam!
2012. aug. 18. 10:57
19/22 anonim válasza:
hogyha télleg 2 embertől származnánk (éva&ádám) akkor már mindenki vérmérgezéssel küszködne. mert jóvan h nekik vannak gyerekeik de utánna mi lesz? meg az is,h éva és ádám megevett egyszer egy rohadt almát és akkor most mindenkinek bűnhődnie kell? és isten se lehet úgy. őt is létre kellett hozni élet magától nem terem. meg akkor is minden országban szinte másban hisznek. pl. nem is tudom rómaiak? nem vagyok enne bisztos de van vagy 10 istenük kezdetben zeusszal és a többivel. mindenki másban hisz.
2012. aug. 19. 16:18
20/22 anonim válasza:
Elöttem szolo!nagyon nagy ostobasagokat irtal.legyszives olvass mar 1kis bibliat es ne irj össze vissza butasagokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!