Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki lehetett ez az öreg ember?...

Ki lehetett ez az öreg ember? Mit akarhat tőlem? Miért nem emlékszem semmire?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este haverokkal voltunk kint beszélgettünk és már este fél 11 volt.Én elköszöntem és mentem haza de a barátaim még maradtak.A falu végén elején lakom szóval elég messze a bulizós helyektől.Egyszer látom hogy egy árokban egy öreg bácsi ül és valamit mormog magában.Odamentem hozzá és mondtam neki hogy -csókolom.ne tessék ilyen későn itt ülni mert még a végén valaki bántani fogja magát.- erre felállt az öreg és valamilyen régi nyelven kezdett beszélni de nem magyarul..Csak néztem a szemét ami hófehér volt de kb. egy perc múlva olyan volt mintha tűz égett volna benne!Én megijedtem és elkezdtem futni de amikor hátra néztem eltűnt az öreg bácsika.Megkönnyebültem és mentem már kicsit nyugodtabban haza.Mikor már a szomszéd utcában jártam láttam hogy az öreg ül és egy kis ördögszarvú valamit simogatott.Nem tudtam mit csináljak találtam az út szélén egy nagy botot és a zsebembe a szokásos zsebkésemet elővettem.Az ember jött a lény továbbra is ült és valami szöveget mormogott az öreg megint.Reggel otthon ébredtem a kés az asztalon a ruháim a széken.Kérdeztem anyámékat mi történhetett ők persze aludtak és semmiről se tudnak..Jól kiröhögtek aztán leküldtek a boltba..A boltba úgy jutok el hogy a szomszéd utcán át megyek.Ahogy elértem azelőtt a ház előtt ahol az ember ült a kis ördöglénnyel látom hogy egy égés van ott a füvön az árokban ahol ültek.Kérdeztem a ház tulaját mert kint voltak hogy itt mi történt azt mondta biztos azok a bitang kölykök csinálták..Félek hogy ma is ott lesz az öreg ha megyek valahova este..Mit tegyek?Szerintetek ki volt ő????
2012. aug. 7. 16:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
65%
valaki küldje el a szektás postást pm-be légyszi! xDD
2012. aug. 7. 18:36
 22/40 A kérdező kommentje:
Mi?Milyen szektás postás?
2012. aug. 7. 18:36
 23/40 anonim ***** válasza:
65%
amelyiket valamelyik előző válaszoló említett.
2012. aug. 7. 18:38
 24/40 anonim ***** válasza:

XD jó hogy ez a természetfeletti lényekhez kapcsolódik

Sörről meg ilyenekről beszélgetek.

Hahó, a téma senkit sem érdekel?

Vélemény: vagy képzelődtél, vagy valamilyen bogaras öregember volt. Mindenesetre pár hasonló ember nem egy írót ihletett már meg, szóval érdemes lenne rákeresni(nem feltétlenül interneten, pszihológiai szótárban vagy ilyesmikben).

2012. aug. 7. 19:32
 25/40 anonim ***** válasza:
Bogi2, álmodd már meg nekünk, hogy ki volt az öreg ember. Úgy tudom ez a te különleges képességed.
2012. aug. 7. 19:34
 26/40 anonim ***** válasza:
60%
Mivan öcsém jó az anyag?Ne szívj annyit és nem halucinálsz:D,amúgy az alkohol mentes sör az ivólé csal
2012. aug. 7. 19:56
 27/40 A kérdező kommentje:
Hát most megyek el diszkóba remélem nem fogok vele találkozni.De az öreg olyan ismerős volt nem tudom honnan. :(
2012. aug. 7. 20:07
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy ő legyen a diszkóban a DJ!
2012. aug. 7. 20:17
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem.A DJ uncsitesóm.Majd elmesélem neki is hátha hazakísér a buli után mert nem nagyon merek egyedül menni sötétben. :((
2012. aug. 7. 20:22
 30/40 anonim ***** válasza:
Bazzeg ez a stílus ismerõs,hol laksz?
2012. aug. 7. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!