Sajt089 kérdése:
Tegnap meghalt a nagyapám. Szeretnénk vele valahogyan kapcsolatba lépni. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Sajnos olyan körülmények között ment el nagyapám ami nem volt méltó emberhez. Kórházban halt meg, egyedül, idegenek között, félelemben. Kétségeink vannak afelől, hogy valóban minden úgy történt ahogy a doktornő elmesélte. Szeretnénk megtudni valóban hogyan történtek az események, de nyilván ezt csak ő tudná nekünk elmondani. Mikor mamám meghalt álmodtam vele és az nagyon megnyugtató volt. Mi a véleményetek? Kérem csak az írjon aki valóban ehhez a témához tud építőjellegűen hozzászólni mert most kifejezetten érzékeny vagyok. Köszönöm.2012. aug. 3. 20:45
11/13 anonim válasza:
Ne bolygasd! Foglalkozz az élőkkel. Biztosan van még olyan szereted aki él ,inkább a vele való kapcsolatodat ápold.
12/13 anonim válasza:
Nem tartom jo ötletnek ha keresed vele kapcsolatott.
Ugy is megtalálja a modját ha valamit közölni szeretne veletek.De ö már máshova tartozik.
13/13 chrishu válasza:
Nagymamám is hasonló körülmények között halt meg. Akkor nem hittem a szellemekben. Egy helyi babona szerint a szellemek karácsonykor hazajönek. Karácsonykor éreztem, hogy valaki a házba van és történtek fura dolgok is. Nyugodj bele a papád jó helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!