Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit kell csinálni az ilyen...

Mit kell csinálni az ilyen lényekkel?

Figyelt kérdés
Az a bajom hogy mindig hallok hangokat meg ilyesmi volt olyan hogy arra keltem fel hogy valaki kopog és közben senki sem kopogott stb.. De mostanában az öcsém sűrűn beszél álmában de mindig ugyanazt mondja és amikor beszél akkor hangokat is lehet hallani Olyanokat mond hogy valahol a házban a láb meg ilyesmit lehet hogy elég poénosnak tűnik de mindig ezeket mondja már vagy 1 hete. Volt olyan hogy a barátnőm itt volt és beszélgettünk majd bejött az öcsém elkezdett nekünk mondogatni a lábról majd mondtuk hogy menjél aludni elment de még motyogott valamit mintha beszélne valakihez.

2012. júl. 31. 22:04
1 2
 1/14 Kathrine válasza:
Szerintem ez nem normális tuti van valami lény ott mellette akihez beszél... Hány éves az öcséd???
2012. júl. 31. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Skizofrénia? Nagyon hasonló tünetei vannak.
2012. júl. 31. 22:10
 3/14 A kérdező kommentje:
9 éves
2012. júl. 31. 22:11
 4/14 Kathrine válasza:
Nem hiszem hogy a Ricsi Skizofrén inkább idegbeteg... XD
2012. júl. 31. 22:12
 5/14 A kérdező kommentje:
Kathrine félig egyetértek XD
2012. júl. 31. 22:14
 6/14 Kathrine válasza:
Na jó vegyük komolyan a dolgot!!! -.-" Szerintem egy vagy több démon van a házatokban... Innen már ismered a sztorit... XD
2012. júl. 31. 22:17
 7/14 A kérdező kommentje:
jaja vegyük komolyan Igen sajnos ismerem
2012. júl. 31. 22:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Megszentelt szívlapáttal kell nyakon csapni, 3x, utána fekete kecske egyhetes vérével bekenni az ajtót, és elmúlik!
2012. júl. 31. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:

"Vegyük komolyan, szerintem több démon lehet"

Ez nagyon nagy:D:D:D:D

Amúgy keresd fel Ritual-t, ő ördögűzéssel is foglalkozik, az egyház szolgálatában áll.

2012. júl. 31. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez egy kósza démon. Ezek a démonok ártalmatlanok, csak szeretnek a használati tárgyakkal szórakozni. Ha zavar hívjatok ördögűzőt.

Tóth Jakab, démonológus

2012. aug. 1. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!