Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy szellem van a lakásba?

Natabanya kérdése:

Egy szellem van a lakásba?

Figyelt kérdés
tegnap nézztük a kört. a közepénél megált a videó. hárman voltunk a barátnöm elment wcre én és a növérem elbujtunk elöle elkezdet vérezni az orrom utána kimentünk a növéremnek véres volt a lába. másnap vettem észre hogy véres a lábam igazz a történet. lécci válaszoljatok

#léccisegisetek
2012. júl. 11. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugalom, az a sztori nem igaz. Már nagyon sokan végignézték és nem találkoztak szellemmel. Hány évesek vagytok?

Nem szabadna ilyesmit néznetek, ha ennyire feldúl..

2012. júl. 11. 15:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de még mindig félek .
2012. júl. 11. 15:06
 3/10 Antimod ***** válasza:
Én is láttam a Kört, csak tudnám, mi benne olyan félelmetes... ezerszer durvábbak vannak.
2012. júl. 11. 15:06
 4/10 anonim válasza:
65%

én is láttam ezerszer durvábbakat ,mégis a Kör miatt nem tudtam 3 évig normálisan aludni. és még most is ha valami rá emlékeztet kiráz a hideg. hülye voltam, 13 évesen néztem meg :S

amugy nyugi, sztem nem Samara okozta :D biztos csak véletlen volt, bár gondolhatjátok: hogy mégis ilyen sok véletlen? de más magyarázat nem lehet rá!

2012. júl. 11. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

10 éves koromban láttam először a kört, és nem volt rám különösebb hatással. kb 15 évesen néztem meg újra, de egyáltalán nem tartottam félelmetesnek. 20 vagyok, régóta "utazok" mindenféle horror filmben, és JÓVAL ijesztőbb alkotásokat láttam már annál.

De egyetértek az egyik előttem szólóval, ha ilyen hatással vannak rátok a horror filmek, akkor nem kéne nézni őket, mert semmi értelme annak, hogy féltek utána napokig, hetekig.

Az csak egy film. Kitalált sztorival, színészekkel, forgatókönyvvel. Befestik egymást véresre, és ti nem látjátok, de az egész film alatt a szereplők körül emberek állnak kamerákkal, mikrofonokkal, szövegtáblákkal, más szóval körbeveszi őket a stáb. Így készül a film. Sejtem, olyan 13 évesek lehettek.

Keressetek youtuben interjúkat a színészekkel, esetleg olyan "így készült" féle betekintéseket, ahol mutatják, hogy hogyan vették fel az egyes jeleneteket, az segít megérteni, hogy az egész csak egy alakítás.

2012. júl. 11. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a film miatt volt veled. Én már 7-8 éves korom óta horrorrajongó vagyok, semmi hatással nincs rám egyik ilyen film se. Nem képzelődök, nincs rémálmom egy sem(legalábbis nem film miatt), és azért van mert úgy fogom fel a kezdettől, hogy csak egy film. Tedd te is ezt, és nem lesznek ilyen furcsaságok. Ne engedd, hogy a műsor hatalmába kerítsen és félj tőle, élvezd, úgy, hogy azt mondod magadban nincs mitől félni mert ez csak egy fikció.
2012. júl. 11. 19:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg a Paranormális jelenségek című filmet is.
2012. júl. 11. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Paranormális jelenségek? Szóval Paranormal activity?

Az egy vicc. A Szeszélyes évszakok vagy Hofi ijesztőbb....

2012. júl. 12. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg a Sziklák szeme c. filmet
2012. júl. 12. 13:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajánljatok még neki ilyen filmeket, az biztosan segít.
2012. júl. 12. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!