Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Nagyon érdekelnének a vámpírok...

Nagyon érdekelnének a vámpírok, érdekel az is hogy léteznek-e? Hogy-ha léteznek, hol lehet őket megtalálni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Mi van akkor, ha léteznek- komoly válaszokat várok tudományosan. Ha van olyan ember aki látott már vámpírt, vagy hallott olyan forrásokból dolgokat amikre lehet alapozni a létezésüket, azoknak a válaszát is várom...

Én egyszer láttam egy fiút, kb 17-20 év körüli lehetett, nem láttam teljesen tisztán, kb 40m-re lehetet tőlem, amikor , szinte egy pillanat alatt elfutott, olyan volt mint ha több száz Km/h-val futott volna, nem lehetett látni utána, futás közben alig láttam annyira gyórs volt.

Na szóval, ha vannak ezek a lények, akkor szeretném megtudni. Privátban is szívesen beszélgetek erről.

2012. júl. 7. 14:59
1 2 3 4
 11/39 fairi1 ***** válasza:

Szokásos felesleges kérdés!

Fura sztorid van, nehéz kitalálni mennyi a valóságtartalma és mennyi a hozzáköltés! Ahogy az idő telik, szépen ki tudjuk színesíteni a sztorikat!

Inkább csak hisznek benne az emberek, főleg hogy nem rég kitört a vámpírláz, pár év és senki nem fog velük foglalkozni.

tudományosan a létük lehetetlen, remélem nem kell belemenni a részletekbe.

Akik léteznek: vérfétisták, Renfield-szindrómások és HLV, olyan emberek akik vámpírnak hiszik magukat, és persze divatból vámpírnak öltöző emberek, legvégül jó szerepjátékosok (WoD fanatikusok).

mesebeli vámpírok meg a mesékbe vannak!

2012. júl. 7. 23:13
 12/39 A kérdező kommentje:

Mennyire hiteles, annyira hogy biztosíthato arról mindenkit hogy amit mondok az igaz és amit láttam az is igaz... Nem mondom azt hogy vámpír volt, de nem tudom mi volt az.

Lehetnek különleges emberek a földön akik képesek dolgokra amik megmagyarázhatatlanok.

2012. júl. 7. 23:16
 13/39 fairi1 ***** válasza:

Az emberi agy szereti átkölteni a dolgokat, ahogy meséled a sztorit úgy lesz egyre hihetetlenebb!

Láttál egy embert aki gyorsan futott, lehet sportoló volt,és csak szemed sarkából pillantottál rá, pár pillanat nem láttad. Ahogy meséled az élméned úgy kezd kiszínesedni, legvégül olyan gyors volt hogy tuti többszáz km/h ment. nem hazudsz csak az emlékeid szépen megváltoztak, picit kiszínesedett a történet! Én is tapasztaltam , barátom teljesen másképp mesélte történetet ahogy én emlékeztem rá, pedig együtt éltük át.

2012. júl. 7. 23:58
 14/39 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Hol laksz? Mert nekem is volt már ilyen tapasztalatom egyszer!

2012. júl. 8. 14:16
 15/39 A kérdező kommentje:
Prívátban megírom
2012. júl. 8. 16:12
 16/39 anonim válasza:
100%
Olyan információkkal tudok neked szolgálni a vámpírokról amiket szerintem még csak nem is képzeltél-halhattál volna róluk. Ha még érdekel a téma írj privátba.
2012. júl. 9. 02:51
 17/39 A kérdező kommentje:
Még mindig érdekel írj prívátot.
2012. júl. 9. 08:43
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Minket egyszer megállított egy rendőr. Ausztriában volt s ott éppen akkor szerették megállítani a magyarokat. A lényeg hogy kiszáltunk a buszból és az apukám elkezdett beszélgetni egy magyarral akit ugyszint megállítottak. Ő egy kamionsofőr volt. Vörös volt a haja és göndör. A fülében fülbevaló. (férfi volt az illető). A legdurvább a 2 hegyes és ráadásul nagy szemfoga. Életemben először láttam ilyet. A furcsa még az egészben hogy olyan érzésem volt mintha negatív energiát sugározna. Ezért nem is maradtam ott sokáig. Inkább visszaültem a buszba és ott maradtam indulásig.
2012. júl. 10. 18:08
 19/39 A kérdező kommentje:
Mit beszélgetet vele az apudkád, mit mondott?
2012. júl. 10. 18:28
 20/39 anonim ***** válasza:
Aztán valaki velem is megoszthatja az infókat.
2012. júl. 10. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!