Csak nekem van már ki a faxom a reptoidokkal?
De gyökerek vagytok! Majd december 21. én legyen nagy a szátok amikor leigázunk titeket! Haha!
A reptoidok 245345435657356345656767457. ezred vezetője
Ui.: Miután meghaltatok párosodni fogunk a tehenekkel és a sok uruk-hai gyerekünk benépesíti ezt a bolygót és mi hazamegyünk!
nekemis:D
várom h hátha kerülne fel vmi normalis dolog de csak ezek a fszom plejadok meg reptoidok meg stb -.-
Le sz*phat az összes ilyen köcsög repto g*ci!!
Ha léteznek is akkor is hogy a jó édes k*rva anyjukba élnek ott lenn olyan k*rva melegbe?!?!Már sok ilyen sz*rságot olvastam hogy így neg úgy vannak,vannak a f*szt vannak!!!!Mandula tábornok vagy ezredes vagy ki a t*köm vagy te,te is tehetsz egy szivességet,sodord ruddá azt a k*rva flottádat és dugd fek a s*ggedbe gy*kér!!!!Annak aki meg lehurrog mert ö is egy repto p*raszt annak nyalsgem!!
Ejnye-ejnye utolsó, hát hogy tetszik beszélni? Szégyellje magát.
A sok idegeskedés egyébként is szívinfarktushoz/agyvérzéshez vezet, úgyhogy csak óvatosan az acsarkodással. Javaslom feküdjön be a kádba pár kiló jégkocka társaságában és hűtse le magát. (Ugye látta a Tökéletes katona c. filmet? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!