Tegnap este hajnali 2 órára egy barátommal kellett volna
találkoznom de közben furcsa hangokat hallottam. Mi lehet
ez?
Figyelt kérdés
Este fél kettökor elindultam és olyan volt mintha egy macska nyávogna elöttem...nem törődtem vele mentem tovább nyomkodtam a telefonomat.....egy 10-15perccel később feltünt hogy ugyanolyan távolságból hallom a hangot..nem is törődtem vele gondoltam biztos csak elöttem cikázik valami állat...mikor a bárátom háza elé értem hirtelen mintha pár méterrel a fejem felett lett volna az a valami....és mivel a haverom se jött ki ezért mivel már nagyon paráztam elkezdtem rohanni haz
áig és akkor viszont olyan volt mintha leszállt volna a földre és ugy 5 méterrel lemaradva futott utánam...és tuti hogy nem képzeltem mivel van róla hanganyagom de nemtudom feltölteni....volt ott valami...de mi?!
Molyember is lehetett, bár nem tudom, hogy az ad-e ki nyávogós hangot, vagy csak hallucináltál. Éjjel nem csodálom, ha behaluzik valaki ilyeneket: egyedül sétálsz a sötétben, furcsa hangok körülötted, úgy érzed, mintha követnének.
2012. jún. 29. 18:59
12/16 A kérdező kommentje:
Nemtudom feltölteni mert a telefonom nem hajlando se üzenetben elküldeni se email-ben...de nem halucináltam!és ez komoly megvan a hanganyag már a barátnőmnek is megmutattam de ö sem tudja de én azota ki nem teszem a lábam a házbol éjszaka
2012. jún. 30. 22:14
13/16 anonim válasza:
a telefonodról töltsd fel egy számítógépre és tetesd fel valakivel fel a youtubra, hallani és látni akarjuk!
2012. jún. 30. 22:16
14/16 anonim válasza:
nemtudom mi lehet :SS ne menj sehova éjjel .. ez most így éjjel nekem is kellett ám !! :SS bár azon a macskabaglyos hozzászóláson jót röhögtem :'D
2012. júl. 24. 04:27
15/16 anonim válasza:
Igen,volt ott valami !
Megnézted a cipőd késöbb ?Egy nagy kupac lócitrom volt ott !
2014. júl. 22. 10:18
16/16 anonim válasza:
Utolsó, ez még viccesnek is nagyon gyenge volt, legközelebb próbálkozz jobban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!