Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan vehetem fel a kapcsolat...

Hogyan vehetem fel a kapcsolatot természet feletti lényekkel, mesterekkel?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 17:02
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Miért kell ilyen sok színű gyertya? és honnan fogom tudni, hogy ott vannak... Írj privátban majd.
2012. jún. 20. 20:42
 12/48 anonim ***** válasza:
34%
a telefonszám, amit beírt az első válaszadó, bizony nem vicc. Zheng mestert keresd!!! nem fogja bevallani, hogy ő az, az első fél perc nagyon fontos - méltónak talál-e a megvilágosodásra. kérd tőle, hogy tegye fel azt A BIZONYOS két kérdést. ha okosan válaszolsz, felfedi magát. én nagyon izgultam, de szerencsével jártam. Zheng azóta megvilágosított. sok sikert neked is!
2012. jún. 21. 07:00
 13/48 A kérdező kommentje:
Most azért picit szkeptikus vagyok a telefonszámmal kapcsolatban. De még meglátom mit teszek.
2012. jún. 21. 08:09
 14/48 Tom Benko ***** válasza:
@Kérdező: Helyes, jó útra léptél! Kezdj kételkedni!
2012. jún. 21. 08:23
 15/48 anonim ***** válasza:
Nem Zheng,hanem Zengh, te okostojás:)
2012. jún. 21. 10:20
 16/48 anonim ***** válasza:
Ha felhívod a telefonszámot, a vonal másik végén megtalálod a mesteredet. Azonban ez nem telefontéma, így némi bevezetés után (ki vagy, mit szeretnél tőle) egy személyes találkozóra kellene invitálnod. Azt ő fogja eldönteni hogy érdemes e foglalkoznia veled, ha úgy érzi, hogy igen akkor el fog menni a találkozóra.
2012. jún. 21. 13:18
 17/48 anonim válasza:

Jaj fiúk,lányok, de "izék" vagytok. :- )

Kérdező:

Egyedül szellem idézésről hallottam. Nézz utána neten,hogy hogy kell. Más természet feletti lény( véleményem szerint) nem létezik, még a szellemek az esélyesek, de azok se tuti vannak, a többi az mind baromság. Ne legyél ennyire hiszékeny. :-)

Nincsenek: Boszorkányok,vámpírok, vérfarkasok,alakváltók,succubusok..stb : )

A többit nem írom,mert nem tudom hány éves vagy,meg még miben hiszel, vagy hány évesek olvassák ezt, de nem akarok egy világot összedönteni bennük, majd rájönnek a többire maguktól..:- )

2012. jún. 21. 15:17
 18/48 A kérdező kommentje:
Most akkor nincs mikulás? :) Na viccet félre téve, mindjárt fel is hívom és kiderül minden...
2012. jún. 21. 17:25
 19/48 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok, hogy nem hiszek nektek, már csak azért is felhívtam a félreértések elkerülése véget... Rövid magyarázkodás után... kiderült téves... :(
2012. jún. 21. 17:34
 20/48 homo ludensz ***** válasza:
Kedves kérdező annyi badarságot hordtatok itt össze a telefonos dologra gondolok hogy az még viccnek is vékonyka.Van rá lehetőség hogy kellő tisztelettel és alázattal ráhangolódj olyan valóban ismert és tisztelt mesterek eszmei hagyatékára. Arra amit az évszázadok során egymás nyomdokaiba lépve építgettek s egy ívként köt össze múltat és jelent.
2012. jún. 21. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!