Valaki írna nekem, az INCUBUS nevű lényről? (lent)
A google-n kerstem már, és nem találtam normális leírást, vagy csak angolt. Kérlek segítesetek! Minden infó kéne a lényről köszönöm! A piszkálódók, kíméljenek!
Köszönöm a válaszokat.:)
14/L
Dióhéjban olyan, mint a succubus, csak a férfi változata, és normális férfi külseje.
-szóval a világ legjobb pasijának tűnik, dugsz vele, és kiöl belőled minden érzést, tudsz csak tovább élni/az is lehet hogy meghalsz, beteg leszel. Az ordítása, meg kővé változtat.
De természetesen nem létezik ilyen lény:)
Bejönnek? :D
Viccet félretéve. Szexuális eredetű lények. Többnyire a maguk kielégülésére jöttek létre, vagy esetleg egy okkultizmussal foglalkozó/mágus vagy ahogy hívni akarjátok hozta létre. Többnyire "nőket erőszakol meg", vagy létesít velük szexuális kapcsolatot. Hímneműek. A nőnemű megfelelője a Succubus.
Persze. Egy frankó banda:
http://www.youtube.com/watch?v=fgT9zGkiLig
Amúgy meg vén tatáknak kinéző vén taták, akik bevállalós csajok feje fölé lógatnak tőröket, amíg ők alszanak. De az egyik épp készül szexuálisan zaklatni, ilyenről még nem hallottam, furcsa. Lehet, hogy perverzek is.
a valaszok nagyresze igaz,de tudni kell h ez a "faj" olyan mint a pokok.igen szexualis almot ideznek,igen eroszakolnak almaidban de csak azert.mert az in,azaz a him imponal a mostenynek ami kesobb be kebelezi ot hogy pl nagyobb befojasra tegyen szert.ezert latumk eleg sok abrazolasnal succubust:) a himek tehat eleg elnyomott eletst elnek :)
(helyesirasi hibakert bocsi,telorol nehz irni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!