Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bigfoot? Lehetésges?

Bigfoot? Lehetésges?

Figyelt kérdés
Sziasztok!lehetséges hogy láttam egy yetit/nagylábút /kinek hogy tetszik/ elég régen volt olyan 5-6 éves lehettem erdélyben voltunk a apum szüleinél és amikor jöttünk haza akkor aludtam akkor ébredtem fel amikor apum fékezett egy nagyot és bevertem a fejem az ajtóba kinéztem az ablakon(hogy miért fékeztünk) és láttam egy lény olyan volt mint Patterson videójában itt: http://www.youtube.com/watch?v=IJjUt2sXo5o és azért fékezett apum mert egy vaddisznó kiszaladt az útra és olyan volt mintha a "yeti" elől futna és aztán eltűnt egy barlangban de nem biztos mert elég fáradt voltam amúgy ez lehetséges?

2012. jún. 13. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:

déjà vu érzésem van

(Mintha már feltetted volna ezt a kérdést régebben.)

2012. jún. 13. 15:12
 2/8 Tom Benko ***** válasza:
Egy sima, rémült vaddisznóba egy gyerek sokat belelát. Nyugodj meg, a vaddisznó nem jeti elől futott, hanem valószínűleg egy vadász elől. Amit meg kisgyerekként jetinek gondoltál, az egy fa lehetett, amit az ütődés miatt kicsit zavarosan láttál.
2012. jún. 13. 15:19
 3/8 anonim ***** válasza:

Állítolag ez az erdélyi "öreg" , egy főemlős lehet ? nem

mind a román mind a széköly népmesékben , történetekben meg lehet találni.Én sztem lehetséges hogy az volt , de nem zárom ki az elöttem hozzászóló vélményet.

2012. jún. 13. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kizárom, hogy az volt, de az érvelésemet olvashatod az előző kérdésednél.
2012. jún. 13. 19:14
 5/8 anonim válasza:
yeti meg ilyen nincs valószínűleg egy pali volt jelmezben aki imád trollkodni
2012. jún. 15. 00:00
 6/8 anonim válasza:
vagy egy medvét láttál annak
2012. jún. 15. 00:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én itt élek Erdélyben. Mikor sátorral voltunk nyaralni a hegyek lábánál betettük a kólát egy forrás vizébe, hogy lehűljön. 3 óra múlva mikor elmentem érte, már nem volt ott. Most vagy a Yeti volt az, vagy az oláh roh*dék román pásztor aki a hegy túl oldalán b*ssza a birkáit.
2012. jún. 25. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az oláhok meg a mócok bármire képesek :) :D én is tudok pár sztorit.
2012. jún. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!