Mi lehetett ez? Tegnap este mentem fürödni, és akkor lekapcsolódott a villany. Utána visszakapcsoltam és akkor láttam, hogy megvolt repedve a tükör. Nagyon félek.
Komolyan mondom, kezd szánalmas lenni, ami itt folyik... Arrébb csúszó cigisdoboz, persze. Fizikát meg én tanultam. Ehh...
Kérdező, ne foglalkozz ezekkel, gyere az értelem fényébe sütkérezni, ne menj az ezotéria gettójába!
"Mi lehetett ez? Tegnap este mentem fürödni, és akkor lekapcsolódott a villany. Utána visszakapcsoltam és akkor láttam, hogy megvolt repedve a tükör. Nagyon félek."
GAME OVER
A Válasz egyszerű ki égett a lámpa a tükör pedig ..... Egyáltalán milyen tükrötök van (volt) ? Félni nem kell mindenre van logikus magyarázat kivéve amire nincs .
Na szóval a tükör rengeteg okból megrepedhetett a villany pedig valószínűleg nem azon az áramkörön fut mint a tv így áram ingadozás vagy egyszerűen ki égett a lámpa De ha felírunk egy egyenletet akkor meg kapjuk a váálaszt a Kérdésedre : X×Y:2×Y:3,14.3,14×300KM:2500 = ISTENEM KI HISZ EBBE A HÜLYESÉGBEN ? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!