Tudtátok hogy a Manticore társadalom szövetkezik a reptoidokkal?
Az ellenállás hírszerzése tette nyilvánvalóvá a tényt, miszerint több milliónyi Manticore állt az amúgy is népes Reptoid sereg mellé a Föld elleni invázióban. A hírszerzés azt is megerősitette hogy december 21-én szándékozzák az inváziót megkezdeni. Addig a világűrben gyülekeznek, a Jupiter tömegvonzásának árnyékában a több tízezernyi Reptoid űrhajó fedélzetén.
Kérdem én, még most se aggódjunk???
Igaz, nem írták hogy nem volt káposzta, hagyma, vagy karfiol... xD
És kérdező, te nevezed raptornak....
És persze nem volt olyan hogy egy velociraptor emberre támadott volna, mivel (ha nem tudnád) a raptorok dinók voltak, és a dinók az ember megjelenése előtt 64millió évvel kihaltak.
Szerintem amit te hiszel kérdező mond el a szüleidnek, ők majd elmondják a frankót! Vagy elmegyógyintézetbe visznek!! :XD X:D xD
Bocsáss meg, de te ezt tényleg komolyan gondolod?
Mondjuk, hogy vannak földönkívülek oké.
De nem mondhatod hogy manticore-ok meg reptoidok.
Ha tényleg intelligensek van saját nevük, nem pedig az ember által rájukaggatott nevet használják.
Mellesleg a Nibiru bolygót is emberek nevezték el pont egy katasztrófa elmélet során, aztán bejelentették, hogy a bolygó nem is létezik.
Arról nem beszélve, hogy a mantikór egy mitológiai lény.
Szóval nem tartom valószínűnek ezt az egészet.
LOL. Ilyen alapon, az sincs kizárva, hogy jézus elefánt volt!! [link]
Olvass és higgy a hülye elméletben, Mr gyagyaprofesszor... ember, az ilyen hülyék miért születnek meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!