Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet? Mit akar?

Mi lehet? Mit akar?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmet megszállta egy kisfiú szelleme.. a barátnőm furcsán kezdett viselkedni. Dührohamai voltak, ordibált minden ok nélkül és volt hogy nem magyarul elkezdett valamit magyarázni.. volt hogy minden ok nélkül elkezdett remegni..és a bal keze magától mozgott. Teliholdkor a barátnőm mindig megkergül.. fura lesz és ezt az anyukája is észrevette..és tegnap telihold volt :S de ilyen még nem volt! Egyszer elkezdett fulladozni és tudja hogy a kisfiú miatt volt :S Nem volt magánál amikor megszólalt és ezt mondta: "Hamarosan" és gonoszul kacagott.. :S ha tudjátok ez mit jelenthet akkor légyszíves segítsetek!
2012. máj. 6. 18:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
telihold ma van, nem tegnap volt.
2012. máj. 6. 22:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Kb ez [link]
2012. máj. 7. 13:10
 23/25 anonim ***** válasza:
Ha azt hiszed, hogy megszállta a barátnődet hát hülye vagy! (Már bocsánat!) Én nem vagyok szkeptikus, de nem ilyen egy megszállás. Vagy te kamuzol, vagy a barátnőd kapott sroke-ot. Remélem, hogy az előbbi.
2012. máj. 8. 18:13
 24/25 A kérdező kommentje:
telihold az akkor volt amikor mondtam még hozzá szuperhold volt. ennyit erről. és nem kamuzik ő sem és én sem..nemtudom milyen felfogása van egyeseknek..az értelmes válaszokat azért köszönöm :)
2012. máj. 13. 16:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehet hogy agyi problémája van a barátnődnek, érdemes lenne kivizsgáltatni mert epilepszia, vagy storke, esetleg egyéb idegprobléma előjele lehet a rángás, a dühroham, fulladozás...

Tessék komolyan venni a dolgot, nem pedig belemagyarázni hülyeségeket!!!

2012. máj. 22. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!