Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy érinti a valódi vámpíroka...

Hogy érinti a valódi vámpírokat a vámpírságot mint témát felölelő filmek, sorozatok, könyvek megjelenése? Nem zavarja őket a hirtelen jött érdeklődés és nem félnek, hogy valamilyen úton-módon felfedik őket?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 13:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Tudom, nem írtam hozzá, hogy "csak azok válaszoljanak, akik hisznek a létezésükben", de nem is akarom, mert akkor valószínűleg a Twilight-fanok száma kiemelkedne a válaszadók közül, de leírhatnák azok, akik nem hisznek bennük, miért látnak ebben puszta mesét
2012. máj. 2. 14:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én azért látom puszta mesét mert:

1. Van reális magyarázat a "vámpírfogú" betegesen fehér emberekre. Történetesen egy betegség, ahogy már említették is. Ahogy a farkasemberekre is van, mégpedig egy másik betegség. Biztos hallottál már a mexikói ikerpárról, akik tényleg úgy néznek ki, mint a filmes farkasemberek. Sűrű szőr fedi az egész testüket, az arcukat is.

2. Nincs szemernyi bizonyíték sem a vámpírok létezésére. Ellenben, ha például a földönkívüliekről érdeklődnél, ott az őskori és ókori leletek furcsasága miatt már tudnánk mondani, hogy igen, járhattak itt. De a vámpíroknál semmi bizonyíték. De tényleg semmi. Inkább egy hit az egész, ami a vámpírfilmek hatására újjáéled, főleg az unatkozó lányokban, akik jobban éreznék magukat, ha romantikus vámpírfilmek valóságos szituációt jelentenének, és ők is ilyen szerelmi helyzetbe kerülnének.

2012. máj. 2. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valószínűleg léteznek sárkányok, hobbitok, orkok, vérfarkasok, elfek, sellők is. Ennyi erővel minden kitalált lény létezhetne.

Ahogy leírták, vannak olyan betegségek, mint például a farkasember szindróma. Régen az ilyesfajta furcsaságokat mindig valamilyen természetfölötti dologgal magyarázták, és nagyrészt ezekből alakultak ki ilyen mesék.

2012. máj. 2. 14:48
 14/19 A kérdező kommentje:
Ezeket az álláspontokat például teljesen meg tudom érteni. A mexikói ikerpárról nem hallottam, de a betegségükről igen, ahogy a porfíriáról is. Köszönöm, hogy leírtátok a véleményeteket!
2012. máj. 2. 14:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha léteznek se nagyon zavarja őket, elvégre a vámpírok mindig is híressek voltak és minden évben jelent meg egy könyv vagy film ami velük foglalkozott már nagyon rég óta, szóval szerintem volt idejük megszokni. :D
2012. máj. 2. 15:03
 16/19 anonim ***** válasza:
84%
Azt nem értem, hogy miért itt teszed fel a kérdést? Szerinted itt valaki találkozott vámpírral, vagy netán ő maga is az? Eléggé meglepne.
2012. máj. 2. 21:15
 17/19 Rose 1999 ***** válasza:
100%
Nem zavarja őket. Ez egy olyan dolog, hogy én nem bírom az Alkonyatot mert semmi köze a vámpírokhoz, akkor vámpírok meg főleg nem nézik meg! De ez csak példa nem derülhet ki a titkuk mert ha esetleg ide írnak is a több millió ember közül ki szúrná ki őket és vadászná le őket. Ha a vámpírok tényleg ilyen ugyesek mint ahogy mondják akkor még penge se kapja el őket :D
2012. máj. 3. 22:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát én úgyvagyok ezzel, hogy nincsen bizonyíték a létezésükre, de semmi sem támasztja alá azt, hogy nem léteznek :).Hogyha létezne egy felsőbbrendű faj, akik tényleg felsőbbrendűek lennének, akkor nem lennének olyan hülyék, hogy felfedjék magukat a világ előtt...Ezt az álláspontot is figyelembe vehetnék azok, akik ragaszkodnak a saját álláspontukhoz, miszerint nem léteznek :)
2012. máj. 4. 13:28
 19/19 anonim ***** válasza:

"de leírhatnák azok, akik nem hisznek bennük, miért látnak ebben puszta mesét"

az utánad író leírta. mert a régiek láttak valamit, betegséget, deformálódást, akármit, nem tudták, mi a magyarázat, így megmagyarázták azzal, hogy valami természetfelettit látnak. te hány vámpírral találkoztál?

2012. máj. 7. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!