Eljönnél egy szellemtúrára?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 16:22
21/48 anonim válasza:
Gyertek hozzám. 1 millió forintért, olyan szellemet mutatok nektek, amilyet csak akartok.
22/48 anonim válasza:
engem se hagyjatok itnon.engem érdekel a téma
24/48 anonim válasza:
Szerintem én inkább nem mennék... épp elég megmagyarázhatatlan dologra kellene magyarázatot találnom itthon is... :S De a fejleményekre kíváncsi lennék! :)
26/48 anonim válasza:
Na, voltatok már valahol? Vagy lehet még "jelentkezni"? Engem nagyon érdekelne!
27/48 anonim válasza:
sztem nem.xd
voltam egyszer bogácson bátorságpróbán
nevessetek ki de azóta amikor két oldalt is fák vesznek körül, rettegek attól hogy valaki kiszalad és elkezd ordítani...
szóval ezekután...:)
28/48 anonim válasza:
mi tavaly voltunk táborba és az osztályfőnök kitalálta h. a koromsötét erdőn mennyünk végig.....2 haverommal az elsők voltunk...mondanom se kell h. mi ordítottunk a legjobbanXD, amior kiértünk olyan volt az erdő mintha szellemek járnának benne és sikítanának, nekem már az is sok voltXD
30/48 anonim válasza:
Mennék persze, de csak úgy mernék h. vagyunk legalább 15-20-an :). Egyszer nyárra kellene összehozni valami frankó elhagyatott helyen :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!