Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek tényleg léteznek...

Szerintetek tényleg léteznek szellemek? Hogy lehet őket megfigyelni vagy felfedezni vagy akár találni?

Figyelt kérdés
Valamilyen szinten hiszek bennük, de még senkinek sem sikerült teljesen elhitetni velem... Valami bizonyítékot is!

2012. ápr. 13. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
fotósok max photoshoppolt képekben láthatnak szellemet
2012. ápr. 21. 19:34
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Balázs válaszolnék a kérdésedre csak először áruld el mennyi idős vagy--- hisz a szerint fogalmaznám meg a válaszomat hogy megérthessed.

Igazad van eddig nem igen tudták megválaszolni, mert ahhoz meg kell tapasztalni-- és ahhoz pedig nagyon nagyon ritkán adódik ilyen képessége az emberek közül bárkinek is. Én viszont érzékeltem és láttam is. szóval mennyi idős vagy Balázs??

2012. ápr. 30. 11:41
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
De a VALÓSÁGBAN Balázs nem léteznek tébláboló szellemek, se holt lelkek se angyalok semmi ilyen butaság,
2012. ápr. 30. 11:44
 14/22 anonim válasza:
Mami engem is érdekelne a válaszod! :)
2012. máj. 3. 17:17
 15/22 anonim ***** válasza:

azt mondod kérdező valamilyen szinten hiszel benne. Ennek az-az oka hogy a téma izgalmas, hisz valami van és nem látszik.

Aztán azért hiszel kicsit, mert az emberi tudat képtelen elfogadni a teljes megsemmisülést a halállal.

aztán azért is hisz benne mert a vallási dogmák épp eléggé bele sulykolták az emberi tudatba évezredek óta

aztán azért is hihet az ember benne, mert olykor úgy érzi mintha a saját tudatán felül, lenne valami mi még benne, amely az Én felett áll.

Aztán azért is hisz, mert olykor eléggé elfogadható megmagyarázhatatlan dolgokat él át némelyik ember-- egyedül van egy szobában valamivel foglakozik-- s minden ok nélkül egy tenyér forma érintését érzékeli a vállán--- s ezt elmeséli másoknak.

Aztán azért is hisz. ha létezik a lélek és a halál után elhagyni képes a testet akkor csak itt kell bóklásznia valahol? csak igaz akkor a kísértetek históriája?

De mivel láthatatlan igy hiszed is és nem is. Épp ezért nehéz bizonyítani. Ehhez különleges képességre van szükség és annak bemutatására ahhoz, hogy legelőször magának a léleknek meglétét bizonyítsuk.

Viszont bizonyítani csak a lélekkel való testelhagyás képességével lenne lehetséges-- ami viszont sok száz évenként ha van valakinek és ha egyáltalán felfedezi önmagán és meg is tanulja azt irányítani, akkor használni amikor ő akarja.

S ha valaki ilyennek született is vagy vált, akkor még mindig ott van Kor politikai helyzete amiben él, hogy szabad -e elárulnia ezt a fantasztikus képességét? Mert bizony egy ilyen képességgel eszközzé válhat a politika kezében...Tehát hallgatni fog és produkció, bemutatás nélkül esetleg. egyszer mesélni kezd--- csak hát az elmeséléssel épp annyi, mint ahogy te írtad magadról-- hiszel is meg nem is.

2012. máj. 4. 06:36
 16/22 anonim ***** válasza:

14/15 ha érdekelne keresd meg ezeket a fejezeteket egyenként

Ez két blogból van;

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

19. f. A két csodálatos lelkünk.

Eléggé bonyolult téma és érteni kell miképp és hogy létezik maga a lélek.

Ezért kérdeztem Dogi Balázs, mennyi idős vagy. Másképp mesélem a 11 évesnek és másképp a 18 éves unokámnak.

A lényeg létezik léleknek nevezhető energia a testünkben, amely a testhalálkor elhagyja a testet. DE! mivel feszültsége gyengébb mint egy ceruza elem, itt a valóságban elpusztulna, legyengülne a test nélkül és a nála erősebb feszültségektől--- Tehát sietnie kell nála erősebb energiához, amelyből vétettek az első életek, amit az ember Istennek nevezett el.

Egtyes klinikai halálból visszahozott emberek is erről számolnak be hogy elindultak ha akartak ha nem akartak azon az utolsó-úton" amiről visszarántották őket

2012. máj. 4. 06:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Higgy abban, hogy a fotonok okozzák az elektromágneses kölcsönhatást, higgy abban, hogy a sötét anyag tartja egyben a galaxisokat, higgy abban hogy a sötét energia miatt tágul az univerzum, higgy abban, hogy a negatív energia képes meggörbíteni a téridőt, de ne higgy a szellemekben!

Vagy de, nekem végülis tökmind1.

2012. máj. 4. 23:14
 18/22 anonim ***** válasza:
17/ Igen így is lehet mondani-- de tudod ezek az energiák amelyek itt vannak a Földön és körülötte bizonyos értelemben szellemi energiák is a Fehér mágneses-- és a fekete gravitáció-- csak a Földhöz tartoznak
2012. máj. 4. 23:51
 19/22 anonim válasza:
41%
Én hiszek bennük és nyitott vagyok erre a témára, mégsem volt tömeges tapasztalatom. Az egyik viszont mély nyomot hagyott bennem. Semmihez nem hasonlítható érzékelni egyet, talán pont ezért nehéz megfogalmazni, mit érzel, amikor beléjük botlasz. Nem félek semmitől, nincsenek fóbiám, de miután láttam és érzékeltem egyet fél órán át állt a szőr a karomon.
2012. máj. 10. 21:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, főleg maminak! 14 vagyok.
2012. máj. 11. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!