Tényleg létezik a MÁTRANOVÁKI FANYŰVŐ?
11/35 anonim válasza:
A Slenderman egy ilyen neten kitalált valami (meg gondolom a fanyűvő is :D)
[link]
2012. ápr. 3. 22:40
12/35 A kérdező kommentje:
jujj ez naon durca:S rem téll nem létezik egyikse!!!:) akkor most nyugodtan fogunk tentizni^^
Majd ha slenderman benéz az ablakon lessz nemulass!
2012. ápr. 4. 08:05
Figyelj,kérdező!
Az emberek sokszor különleges lényekről beszélnek, pletykálnak, de a 70%-uk nem létezik. Habár szkeptikus vagyok, azt kell mondjam, minimális esély van a létezésére,de ez annyi,mint annak az esélye,hogy Oszama bin Laden még él,azaz gyakorlatilag semmi,tehát a minimális azt teszi ki,hogy valaki kitalálta,azaz ebben az esetben gondolatban létezik.
Tehát NEM,NEM LÉTEZIK.De szatírok és pedofilok igen,úgyhogy zseblámpa éjjel alap.
2012. ápr. 4. 11:10
ÉN VAGYOK A MÁTRANOVÁKI FANYŰVŐ!
2012. ápr. 4. 19:08
2012. ápr. 4. 20:41
Természetesen létezik. A mátranováki fanyűvő legendája már afganisztánban is elterjedt. Kutatók foglalkoznak a jelenséggel. Eme nemes fanyűvő példány igen agresszív főleg a 87,6%os alkoholszint után vagy a napi kisfröccs után. Most szólok! Ha észreveszel egyet is a populációból ne közelíts! Az embereket képesek a lézerszemükkel grillcsirkévé változtatni 1.3 másodperc alatt. Óvakodj tőlük. Illetve ne menjetek erdőbe vagy annak közelébe!
2012. ápr. 5. 01:53
18/35 A kérdező kommentje:
tegnap este asszem láttuk a nyűvit!:S az egyik sráccal kimentünk az erdőbe, olyan hajnali fél 1 fele... elég messze elmentünk a szállástól, tök sötét volt, nem volt az erdőben semmi világítás:S megálltunk egy pataknál, beszélgettünk ésmiegymás mikor egyszer csak megzavart minket vmi zaj a bokorból, zörgött a bokor és elég érdekes, nyögdécselő hangot hallottunk, lehet h veszélyben érezte magát az a valami azért adott ki ilyen hangot.. majd megláttunk vmi szőröset hát egyből fotottunk visszafele ahogy csak tudtunk:S ezek után elhiszem h létezik!
a 14-es jól mondja, 70% nem is létezik. A fanyűvő mondjuk a 30%, a Badacsonyi Görényember távoli rokona,éjjeli lény. Én vigyáznék a helyetekben éjjel a mátrában,nem bánt, e mererőszakolhat ha a nősténynek épp nehéz napjai vannak
2012. ápr. 6. 00:27
Szerintem mindenki döntse el maga, miben hisz és miben nem.
Én az ilyen állatszerű lényektől (mátranováki fanyűvő) kevésbé félek, mint ettől a s-man-től. Azért, mert az m.f. egy darabban lenyel, viszont a másik ijesztget meg ki tudja mire képes még.
2012. ápr. 6. 10:52
Kapcsolódó kérdések: