Ismeri valaki ezeket? Miről, mikről van szó?
Több, mint húsz éves az emlék. Felébredek az éjszaka közepén, és fekete alakokat látok a szobában. Rengetegen vannak. Ülnek, állnak, néhány a földön fekszik. Felsírok, de a felnőttek semmit sem látnak, az alakok nem tűnnek el. Hajlanék rá, hogy csak álmodtam, de az egyik alak ledobálja a ruháimat a fotelból, amik reggel a földön voltak. Egy idő után libasorban kisétáltak a csukott ajtón át, és az utolsó leverte a polcról a fém játéktankomat. Erre már mindenki felébredt.
Tudom, hogy sok bolond jár erre, ezért kérni szeretném, hogy csak az írjon, aki tudja, mi ez. Nem érdekel sem a szkeptikusok szellemeskedése, sem az elvakult ezo-hívők lelkesedése. Nekem ez komoly dolog, ha valaki értékes tapasztalattal rendelkezik, üzenetet is küldhet, szívesen fogadom.
Ugyan már elmúlt (vagy csak tünetmentes vagyok), de egy rosszabb időszakomban heti 4-5 paralízist éltem át. Pontosan tudom, milyen. Ez az emlék távolról sem hasonlít a paralízises élményekre.
Mindegy, nem akarok ragaszkodni a szellemes-túlvilágos témához, mert én sem tudom, mit láttam. Minden választ köszönök.
kedves előző!
ha így állsz hozzá akkor itt az indokom hogy miért alvásparalizisre tippelünk:
mert a szellemek már uncsik. régen arra fogtak minden. most az alvásparalizis a divat.
meg nyugodott a kicsi lelked? :)
(nem sértő szádékkal irtam a soraimat csupán ironizáltam ne vedd kötekedésnek)
Kedves kérdező!
A világ sok síkból áll össze, ebből a fizikai világ egy, de mi is létezünk valamennyire a nem-fizikális síkokon is. Az úgynevezett szellemlények olyan létformák, amik elsősorban ezen nem-fizikális, és így szabad szemmel nem látható síkokon léteznek, és a fizikai síkon csak rettentő minimálisan, mondhatni a nullához közeli mértékben vannak jelen.
Minden ember úgy születik, hogy érzékeli ezeket a síkokat. Az összes csecsemő "látja" a szellemlényeket. Azért teszem zárójelbe hogy látja, mert valójában nem fizikális érzékelésről van szó. A testünk fizikális szervei kapcsolatban vannak a nem-fizikális "szerveinkkel" így a nem-fizikális érzékelés egy részét az idegrendszerünk lefordítja a tudatunk számára érthető nyelvre, azaz a fizikális érzékeléshez hasonló jelekre.
Szóval mint mondtam minden csecsemő érzékeli a nem látható világot. Idővel azonban ezt szinte mindenkiből kinevelik a felnőttek, akik maguk már elvesztették ezt az érzéket, így lassan a gyerek is eltompul, elhiszi hogy tényleg nincs ott semmi, hiszen a felnőttek nem látják.
Szóval normális hogy a gyerekek látnak dolgokat. Amit e leírtál azonban már nem szokványos. A gyermekkorban majdnem meghalás magyarázza ezt. Emiatt egy sokkal szorosabb kapcsolat alakult ki a szellemvilággal, mint általában. És ennél többről is van szó.
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!