Milyen az, ha megszáll a Sátán?
Ilyen és ehhez hasonló lények pedig vannak. Nekem ne mondja senki, hogy nincs. Nem látom az infravörös és ultraibolya sugárzást? Attól még létezik.
A világot szűrőkön keresztül érzékeljük. Ami nem jön át a szűrőn, azt nem is láthatod.
Szerintem, ha megszáll valami (mindegy minek nevezzük), nem feltétlen kell, hogy rossz legyen. És miért nem mellékes, ha jelentéktelen embereket száll meg? Mert lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy jelentéktelen, valójában meg az Univerzum sorsa függ attól a lélektől. Jézust is, amikor kicsi volt, csak egy kisfiúnak látta mindenki. Aztán prófétának, majd felforgatónak/lázítónak, és végül magának Isten fiának. *true story*
Bár ez mind csak az én véleményem, az én gondolatmenetem. Lehet, hogy teljesen máshogy működik az egész világ. A tévedés jogát fenntartom.
gyötör, vágdalod magad, megölsz másokat amenyit csak lehet, s majd téged se hagy ki. aját magaddal is végzesz. jobb ha ezt nem kívánod.
a Sátán szívesen megszállna mindenkit mert Ö szívesen végezne az emberíséggel a földön. Kezdettől ezt próbálta, hogy Istent minél inkább megszomorítsa. részben sikerult neki, de mi még élunk és az életünk az örökkévalóságért van. Azt pedig csak életben döntheted el hogy hol töltöd.. Válaszd Jézust aki meghallt a bűneid buntetéséért Ö a szeretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!