Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen az, ha megszáll a Sátán?

Milyen az, ha megszáll a Sátán?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 19:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 1. 20:05
 12/23 anonim válasza:

Ilyen és ehhez hasonló lények pedig vannak. Nekem ne mondja senki, hogy nincs. Nem látom az infravörös és ultraibolya sugárzást? Attól még létezik.

A világot szűrőkön keresztül érzékeljük. Ami nem jön át a szűrőn, azt nem is láthatod.

Szerintem, ha megszáll valami (mindegy minek nevezzük), nem feltétlen kell, hogy rossz legyen. És miért nem mellékes, ha jelentéktelen embereket száll meg? Mert lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy jelentéktelen, valójában meg az Univerzum sorsa függ attól a lélektől. Jézust is, amikor kicsi volt, csak egy kisfiúnak látta mindenki. Aztán prófétának, majd felforgatónak/lázítónak, és végül magának Isten fiának. *true story*

Bár ez mind csak az én véleményem, az én gondolatmenetem. Lehet, hogy teljesen máshogy működik az egész világ. A tévedés jogát fenntartom.

2012. ápr. 3. 15:56
 13/23 anonim válasza:
Ha a Sátán megszáll, azt vszeg nem éled túl. De ha vki meg is száll, az nem a Sátán lesz, révén ő túl nagy falat az egyszerű halandóknak, inkább vmelyik szolgáját küldi. Mert akkor túléled, h benned lakik, és még használhatóvá is válsz gyilkolászásra meg terrorizmusra.
2012. ápr. 4. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:
ördögi
2012. ápr. 4. 14:06
 15/23 Lacika78 válasza:
58%
Nagyon jó. Esténként meglátogat és engem is megszáll. Imádom :)
2012. ápr. 6. 10:12
 16/23 SIku77 válasza:
feküdj ki a reptéri kifutópályára és megtudod milyen ha megszáll :)
2012. ápr. 6. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:

gyötör, vágdalod magad, megölsz másokat amenyit csak lehet, s majd téged se hagy ki. aját magaddal is végzesz. jobb ha ezt nem kívánod.

a Sátán szívesen megszállna mindenkit mert Ö szívesen végezne az emberíséggel a földön. Kezdettől ezt próbálta, hogy Istent minél inkább megszomorítsa. részben sikerult neki, de mi még élunk és az életünk az örökkévalóságért van. Azt pedig csak életben döntheted el hogy hol töltöd.. Válaszd Jézust aki meghallt a bűneid buntetéséért Ö a szeretet

2012. ápr. 9. 18:48
 18/23 anonim ***** válasza:
ekszöszájzbúúúk....
2012. ápr. 9. 19:25
 19/23 anonim ***** válasza:
12. válaszoló! nem látjuk a sugarakat, de van bizonyíték a létezésükre ; )
2012. ápr. 15. 02:13
 20/23 some1 válasza:
Tudod, ez nem Sátán műve,sem pedig a Démonoké. Ez egy ellenséges taktika. Egy Démon soha nem szállna meg egy embert csak mert az olyan gonosz. A Démonok rendkívül elfoglalt entitások, ez érthető mivel ősi Istenek, nem pazarolják az időt arra hogy évekig egy emberben rostokoljanak. Viszont az angyalok akik a félelem fegyverét oly mesterien használják már 2000 éve nagyon is megszállnak embereket, magukat Démonoknak álcázva vagy mondva. Ez a taktika arra szolgál hogy félelmet ébresszenek az emberekben és ezzel tartsanak távol minket Sátán Atyánktól és az Igaz Istenektől.
2012. ápr. 18. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!