Mit tudtok a démonokról, angyalokról, démonvadászokról és a boszorkányokról?
Figyelt kérdés
Belekezdtem egy történet megírásába amiben ezek a lények szerepelnek majd és kellene egy kis infó róluk hogy azért mégse írjak már hülyeségeket :)
Szóval aki tud bármi biztos infót róluk az kérem ossza meg velem itt :))
köszi :)
2012. márc. 5. 19:04
11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)))
2012. márc. 28. 19:28
12/16 Ani7999 válasza:
Én tudok neked mesélni olyat ami megtörtént velem 14 éves koromban.Nyolcadikos voltam és bukásra álltam matekból ezért éjszaka tanultam hajnalban magoltam be szóról szóra a szöveges részt aztán mikor készen lettem beállítottam az órát fél hétre.Lecsuktam a villanyt és bebújtam az ágyamba.Ekkor éreztem h valami mintha belém jönne a fülemen nagyon érzékenyen éreztem ezt,és iszonyatos hányingerem lett.Mikor kinyitottam a szemem semmi.Mikor lehunytam megint belém jött valami,és éreztem h van a szobámban valami nagyon gonosz,még életemben nem éreztem ilyen gonosz rezgéseket.Féltem,soha nem féltem semmitől éjszaka is horrort néztem pl.de akkor féltem és nem mertem oda nézni.S közben olyan volt mintha kutatnának a fejemben,ezzel az iszonyatos hányinger érzéssel próbáltam nem tudomást venni róluk elterelni a gondolataimat de ők mindent mindenkit próbáltak rossznak beállítani a fejemben,aztán elkezdték borzolni a hajamat én a takaró alá bújtam,behúztam a hosszú hajamat is a fal felé voltam fordulva nem mertem kinyitni a szemem.Majd hallottam egy nagyon sivító nagyon hangosan kiabáló sikító női hangot,h megöllek úgyis meg foglak ölni ekkor hallottam egy másikat egy férfi hangot közelebbről szintem mellettem állt és azt mondta h menjünk arra én ebben a pillanatban elkezdtem rázkódni és emelkedni az ágyamon mintha kirázták volna belőlem magukat nem tudom mennyire emelkedtem meg az ágyamon.Ezután mintha megnyílt volna nekik valami nem tudom de éreztem h távoznak és megszűnik az a gonosz energia,és a hányingerem is elmúlt.Ekkor éreztem h már nincsenek ott és meg nyugodtam h elmentek.Azóta félek ha egyedül vagyok itthon és éjszaka is és már nem merek este horror filmet nézni.Persze eleinte nehéz volt nem mertem egyedül elaludni csak a tesómmal egy ágyban tudtam aludni.De az évek sokat segítettek és már egyedül is elmerek aludni a szobába.Szerencsére többet nem találkoztam velük.
14/16 anonim válasza:
A démonokat mindenki másképp képzeli el. Van, aki szerint ők a gonosz szellemek, akik zaklatják az embereket. Van, aki az angyalok ellentéteként képzeli őket(pl. én), de ott van pl. Darren Shan, aki legtöbbször különböző állatok egyvelegeként mutatja be őket, hogy egy igazán morbid és rettegett szörnyet kapjunk.
Igazából rajtad múlik, te hogyan képzeled őket, mi a dolguk a világban. Használd a fantáziád, a te világodat olyannak teremted, amilyennek szeretnéd!:)
15/16 anonim válasza:
Neten kutakodj. Néz utána az apokrif iratoknak. Könyvtárakban, könyvesboltokban is rábukkanhatsz a természetfeletti lényekkel foglalkozó könyvekre.
16/16 anonim válasza:
Az Ani7999 példájára hivatkozva (és nekem is volt nem egy, és nem kettő megtapasztalásom) üzenném neked Kérdező, meg mindenki másnak, hogy EZ (démonok, ördögök, angyalok stb.) NEM FANTÁZIA. Éppen olyan igazság, mint a kacsacsőrű emlős vagy az erszényes sün, vagy az, hogy egyes helyeken maguktól elmozdulnak a tárgyak pedig semmilyen fizikai erőbehatás nem éri őket stb. Jobb lenne, ha nem kezelnétek kitalációként meg olyasminek, amit úgy variál az ember ahogy akar, mert úgy sem létezik ilyen. Létezik. És tökmindegy, hogy a darwinista, materialista köztudat mit szajkóz, az igazságon nem változtat. Semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!