Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hallottam bizonyos reptoidokró...

Hallottam bizonyos reptoidokról. Milyen lények ezek?

Figyelt kérdés
Mikor éltek a Földön, miért mentek el, mi hogy kapcsolódunk hozzájuk, miért jönnek vissza 2012.12.21-én stb.?

2012. febr. 21. 13:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az uolsó válaszolónak és akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm. Továbbra is várom az érveket.
2012. febr. 23. 15:05
 12/19 Mónih ***** válasza:
Elvtársak,szövetkezünk velük,és tervezzük a világuralmat :P
2012. febr. 23. 22:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne?Ha velunk szovetkezel, nincs visszaut.

De majd kapsz egy kis orszagot delafrikaban hogy azon uralkodj.Megfelel?

2012. febr. 23. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Hello, ezt most olvastam, sztem neked is hasznos lesz.

[link]

Többféle hüllőszerű lény van akik képesek az alakváltásra. Van a Földön őshonos humanoid reptilián, de ezen kívül még sok. Az Annunakik is hüllő szerűek, ők voltak azok elmentek miután biológiai módosításokat végeztek az embereken, 13 családot maradt itt aki uralkodik az emberiségen pl az illuminatin keresztül. Elvileg egy ponton majd visszajönnek, de jelenleg is sok raptoid faj él a föld alatt vagy köztünk.

Szerintem ez a dátum nem a visszajövetel miatt fontos, akkor ér véget az uralmuk az emberiség fölött. ami nem egyik pillanatról a másikra fog bekövetkezni, kíváncsi vagyok milyen történések lesznek idén és jövőre.

2012. febr. 25. 22:23
 15/19 anonim ***** válasza:
hogy néznek ki ezek??? de cukik lehetnek :DD
2012. márc. 3. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
73%

hogy sajat hozzaszolasomat idezzem:

aki ezt elhiszi az idiota.pont.

2012. márc. 3. 15:10
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszek bennük, azonban a hívőknek leírnám az ezekkel kapcsolatos olvasott, hallott tapasztalataimat. Amúgy számtalan változat van ezekre. Az egyik: Több ezer évvel ezelőtt idegen faj látogatta meg bolygónkat, akik valamilyen oknál fogva elindították az emberiség fejlődését. Állítólag ezek az "istenek" Egyiptom első uralkodói voltak. Hibrideket is hoztak létre pl. Hórusz is az lehetett az ábrázolások szerint. Úgy vélem, ha reptoidokról beszélünk, akkor ezek is lehetnek ember-állat hibridek. De nincs bizonyíték létezésükre, így nem tudjuk, hogy léteznek-e vagy létezhettek-e valaha is.
2012. márc. 3. 16:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Reptoidok nincsenek :)
2012. ápr. 6. 14:39
 19/19 anonim ***** válasza:
[link] Egy magamfajta reptilián lény vallomása. Ha többet tudni akarsz , akkor írj privátot!
2012. jún. 9. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!