tele van az oldal ilyen kérdésekkel. keress egyet és olvasd el...uncsi már huszadszor leirni...
2012. febr. 12. 15:26
2/9 A kérdező kommentje:
nem azt kerdeztem,h neke dmi unalmas :D kerestem,de sok hulyeseg wan.te hiszel benne?
2012. febr. 12. 16:17
3/9 anonim válasza:
Én személy szerint sokáig nem hittem a szellemekben, de egyre jobban kezdek hinni benne, saját tapasztalataim alapján.. pl a függöny mozog, úgy érzem mintha lenne mellettem valaki mikor alszok, éjszaka közepén felkelek és érdekes érzésem van, pl késztetés hogy csináljak valami logikátlan dolgot(kimenjek a kertbe, néha tv-t nézni van kedvem, néha fagyizni...) stb..
2012. febr. 12. 16:56
4/9 anonim válasza:
igen hiszek,volt is velük borzalmas élményem de mint mondtam már sokadszorra irom ugyhogy ennyi legyen elég...hidd el ide is hülyeségeket fognak irni..
2012. febr. 12. 18:59
5/9 anonim válasza:
először is. Nincsenek olyanok, hogy szellemek, csak lelkek és démonok. A lelkek nemhiném, hogy nagyon mutatkozni tudnának, de a démonok természetfeleti erejük sókmindenre képesek. Ha az ember sokat foglalkozik bármilyen mágijáwal, wagy ilyesmikkel, akor ő maga is démonizált lesz, ami azt jelenti, hogy beleszállnak ezek a lények az emberbe és irányítják őt... D nemakarom elweni a kedved, ha érdekel, akor írok még neked róla. Amúgy az ID Discoverin menek este ilyen sorozatok, de nemajánlom, hogy megnézd őket, mert akor iszonyatosan félni fogsz a sötétben, ha nem is mutatod ki , h félsz, d érzed legbelül. Ezekkel a termeszetfeleti erőkkel nem szabad játszani... D ha érdekel amit tudok akor csak nyugodtan kérdezz. Sziwesen wálaszolok
Ui.: rem nem hiszed most rólam azt, h milyen hülye wagyok, hogy ilyeneket írok meg h tuti nem wagyok magamnál
2012. febr. 13. 23:54
6/9 anonim válasza:
Hát én fordítva vagyok.
Láttam már sok érdekes dolgot. Általában mind csak rövid ideig láttam de ennek ellenére sem vagyok megyőződve arról hogy nem a képzeletem játszott velem. Én mindíg a tudomány és technológia felől közelítem meg a dolgokat és azóta is ésszerű magyarázatokat keresek. Volt hogy találtam is rá magyarázatot de volt hogy nem.
2012. febr. 15. 15:58
7/9 anonim válasza:
Szia! Én hiszek a szellemekben mert már volt is ilyenben részem. Leírom részletesebben: Egyszer unokatesóm mamájánál voltunk. Én 12 vagyok ő meg 9. TV-ztünk és egyszer csak kikapcsolt a TV. Ekkor még nem nagyon ilyedtünk meg Kb. 1-2 hónapja halt meg a dédmamánk. Megpróbáltam bekapcsolni a TV-t nem nagyon ment de végül bekapcsolt. Unokatesóm megszólal: Dédi hogyha te vagy az akkor megint kapcsold ki a TV-t. Eltelt fél perc és a TV ment tovább, de viszont a TV feletti polcon egy dísz hirtelen lelökődött. Nagyon megilyedtünk. Egymásra néztünk és kiszaladtunk a másik szobába. A mamája aludt a kanapén mert éjszakás volt a papája meg TV-zett. Leültünk a fotelba és oda jött a kutyájuk maci és elkezdett vicsorítani mellénk. Megilyedtünk és beültünk a szoba közepére. Maci oda jött hozzám és elkezdett szimatolni. Én annyira megilyedtem hogy pofán vertem utána meg a mamája felkelt és ezt mondta: Mi a f*szt csináltok? Tudom ez így most vicces de nekünk nem volt :/ Látta a mamája rajtunk hogy valami nem stimmel de nem akartuk neki elmondani. De végül elmondtuk. Nagyon durva volt amit mondott. Azt mondta hogy azon a napon amikor ez történt akkor pont 3éve lett öngyilkos a testvére meg a mamám testvére mert az unokatesóm nekem másod unokatesóm. Hát ez történt velünk. És bocsi hogy ennyire sokat írtam de ezt rövidebben nem tudtam volna kifejteni.
2012. febr. 15. 18:32
8/9 anonim válasza:
Én is hiszek a szellemekben :) Így nőttem fel, hogy szüleim már kiskoromban tudaták velem, hogy ők miben hisznek és én ezt elfogadtam, de amiket láttam, azokat most nem szeretném megemlíteni :).
2012. febr. 16. 15:27
9/9 anonim válasza:
vélemény olyan mint a szar....... gondolom tudjátok a folytatást de a saját véleményem hogy ha mozog a fügöny (szellő) vagy ha valaki megbödös éjszaka az pusztán a képzelet műve...mert ti nem tudjátok mire lehet képes a képzelet ;) én rendszeresen elfelejtem hogy van egy macskám és beparázok ha valami zörög a konyhába ....de aztán ugrálva bepattog a szobámba a kicsikém és no para ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!