Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az ID Investigation Discovery-...

Az ID Investigation Discovery-n futó szellemjárás című műsor tényleg megtörtént? Ti hisztek benne?

Figyelt kérdés

Én szeretem az ilyen kísértetes sztorikat,de valahogy nem hiszem el hogy igaz lehet. Mert akkor az nagyon durva lenne,ha a szellemek fizikailag is tudnának bántani. Elvileg megtörtént eseményeket mutatnak be.

De nem tudom egy ilyen dokumentumfilm csatornán miért mutatnának valótlant?!

2012. febr. 10. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

De igen, az infrahangoka teljes magyarázat. És aki nem hiszi el, annak ajánlom ezt a filmet [link]

Ez egy kamu film, tele hülye klisékkel, hogy a boszorkány egy napi járás után visszahelyezi őket a kiinduló pontra, meg rémeket láttak stb. És mindenki elhitte ! Na, kb ennyi a hiszékeny emberek, MINDENNEK BEDŐLNEK

2012. febr. 11. 17:35
 12/17 anonim válasza:
hát már bocs ,de a szellemlabor sokkal többet ér annál a s*** állati kísérteteknél,meg a szellemjárásnál.a szellemlaborban legalább hiheTőBB bizonyítékokat mutatnak,és nem kezdenek el sikoltozni,ha meglibben a függöny.jobban megéri azt nézni,mint elmesélés alapján készített filmeket a szellemjárásban.most komolyan,ki hiszi el azokat?
2012. febr. 25. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem !
2012. febr. 25. 19:09
 14/17 Shadow087 válasza:
Na, de legalább itt a legtöbb válaszoló értelmes választ ad. :D Sőt, majdhogynem mindenki normális választ ad! Ezek a "FILMEK" erősen a kitaláció kategóriába tartoznak. A helyek biztosan valósak, de a történetek már gagyi, kitalált baromságok! Józan ésszel belegondolsz. Ha tényleg lennének ilyen dolgok, az emberek nagy része már régen kihalt volna a félelemtől. :D Szóval csak nyugi. A számítástechnika világában már semmi sem lehetetlen. :D Ja, és még egy fontos dolog. Azt képzeld el, hogy a készítők mennyi lóvét bezsebelnek azért, mert hiszékenyek az emberek, és minden ökörséget elhisznek. :D Szóval mindent egybevetve hatásos effektek vannak benne, de kitalálni bármit lehet ugyebár. :) Egyértelmű, hogy valótlan történetekről van szó!!
2013. jan. 27. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Lelehet pontozni, de a válaszadók közül tegye fel a kezét az aki szkeptikus a szellem témában vagy még nem látott hasonló jelegű dolgokat.

Én nem hiszek a szellemekben, mert még nem találkoztam velük, de démonokban annál inkább.

Általában minden ilyen film/sorozat kamu,megjátszott, mert gondolom a beszámolt információkból készítették el a műsort. Velem is történtek már durva démonos dolgok, de ezekről jobb nem is beszélni. Az okult jelentése az, hogy tiltott. Nem véletlenül nem mindennaposak és nem minden ember barátja egy háziasított démon. Amikor foglalkoztam ezzel a témával nagyon aktívak voltak az efféle dolgok, ezért is kellett abbahagynom. Este nem szabad róluk beszélni, ha aludni akarsz.

És inkább távol kell tartanod magad tőlük.

2016. jún. 19. 19:43
 16/17 anonim ***** válasza:
A sorozat is bizonyítja, hogy léteznek szellemek. Csomó felvételt csináltak róluk
2016. jún. 19. 21:20
 17/17 Farkas Zoltán Bence válasza:
Mindenki abban hisz, amiben akar, de akik átélték látszik a szemükben, hogy mit éltek át. Amúgy már én is több paranormális jelenséget tapasztaltam. Ui: Ha nem léteznének démonok, miért lenne ördögűzés?
2017. máj. 12. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!