Tényleg létezik a Badacsonyi Görényember?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy néz ki??2012. febr. 4. 12:09
11/34 Napkiraly válasza:
Létezik, dédapám egyszer majdnem be is fogott egyet. Éjszaka magányosan járja az erdőket és azok környékét, azokat kerüld el. A bűzéről messziről felismered!
12/34 anonim válasza:
A kislanyom mesekönyveben (Bartos Erika: Hoppla nyuszi a cime) az egyik pecsi barlang bejaratanal van egy nagy zöld sarkany, annak az emlekere, hogy allitolag ott valamikor egy sarkany lakott.
Ez a görenyember is egy mesekönyvböl valo? :D
13/34 anonim válasza:
Persze. A barátnőm. De Fövenyesen lakik.
14/34 anonim válasza:
a gőrény embernél nem láttak véletlenül kalapácst ?
16/34 anonim válasza:
Létezik, de most bulgáriában kapták lencsevégre http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
18/34 anonim válasza:
20/34 anonim válasza:
Én nem tudom , hogy létezik -e vagy nem :DD . De az biztos , hogy minden évben Badacsonyon nyaralunk.Egy boros pince szerőségben.(jó kis hely :D ) kb.15 éve járunk oda és semmiféle furcsa embert nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!