Mivan ha jönnek a zombik?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám megvédeni magam?
Létezik a T-virus?Okozhat elzombisodást?
2012. jan. 29. 11:15
11/33 A kérdező kommentje:
Ezt komolyan kérdeztem az értelmes válaszokat köszönöm aki meg trollkodik arra nem is figyelek:D
2012. jan. 29. 13:30
12/33 Mirk válasza:
Legjobb védekezés ha te is zombivá válsz, akkor már nem kell félned tőlük.
13/33 A kérdező kommentje:
Mi előtt zombivá válok megesznek nem?:O
2012. jan. 29. 14:21
14/33 anonim válasza:
Ha megesznek nem válhatsz zombivá, mert .... megettek. Csak ha a véred keveredik a valamelyik testnedvükkel (vér, nyál). A filmekben így terjed.
15/33 anonim válasza:
különben van itt egy jópofa cikk a témában, de nem kell komolyan venni ilyesminek kb nulla a valószinűsége ugy értem NULLA
16/33 anonim válasza:
Bebújsz az ágy alá 4. póz: sikítás és feleszik az agyadat
17/33 anonim válasza:
Aha én például belehaltam majdnem a K.O - vírusba
18/33 anonim válasza:
látom neked is agyadra ment a Resident Evil. :)
Menekülj, keress túlélőket, csomagolj sok kaját és kerüld el a nagy elhagyatott kúriákat, balesetet szenvedett kommandósokkal :)
19/33 renbo válasza:
Meg kell élezned egy ásót és kettévágni a fejét az lelassítja
20/33 anonim válasza:
Ezt a kérdés azért tetted fel, mert tegnap láttad a Holtak Hajnálát a tv-ben???? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!