Érezted már, hogy nem vagy egyedül egy helységben?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem úgy,hogy van még ott valaki,néha jó érzéssel tölt el,de akkor is félek,néha pedig betudnék golyózni a félelemtől,mert rossz érzésem van.
Ilyenkor vajon meg lehetne győződni róla,hogy jók-e megérzéseim?
2012. jan. 27. 14:56
11/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen érzéseim voltak, de mostanra már kezd ez az érzés "eltűnni", vagy csak simán elfelejtem.. Neked sem kell aggódni szerintem.
12/14 anonim válasza:
Én néha érzem de én amúgy is ijedős vagyok, de egyszer néztünk egy horror filmet és azután nem sokkal mesélte a barátnőm hogy mikor sötétben volt érezte hogy valaki van ott és a szeme fájni kezdet minden előzmény nélkül.
13/14 anonim válasza:
Elgurult a gyógyszeretek? Vagy LSD van a dologban? Figyeljetek: nyugodjatok meg,gondoljatok jó dolgokra,pozitív gondolkodás sokat segít. :D Örültem.
14/14 anonim válasza:
Én csak ritkán érzem úgy, nagyon ritkán. Még ritkábban érzem ezt az érzést nyomasztónak(2-3 alkalomra emlékszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!