Em0 Girl kérdése:
Láttam árnylényeket, szellemeket és valami mást is, szerintetek?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársammal állandóan ezekre koncentrálunk. Láttunk már árnylényeket iskolában,többet is. Plusz van egy raktár a padláson ami iszonyat rémes. Lakat van rajta,és az ajtaja ősrégi. Meghajlott a fém és be lehet rajta nézniÍ:
tele van padokkal,székekkel stb. és van rajta egy mindig zárt ablak,de akármilyen napszak is van,kétféle szín van ben:vörös és sötét. minen vagy vörös fényben játszik,vagy sötét az egész. és valahogy befelé megy a levegő az ajtón,és benn nincs szél...
2012. jan. 26. 17:54
11/28 Tom Benko válasza:
@8: Rég tanítottam ötödikben. Már nem tananyag a szél?
12/28 anonim válasza:
A csöveseknek nem hinném,hogy van internethozzáférési lehetőségük...Amúgy meg,mit várunk egy "Emógörl"-től :D!?
13/28 A kérdező kommentje:
utolsó,megoldják az internetes kávézókban... neked csak tudnod kéne...
2012. jan. 28. 16:14
14/28 A kérdező kommentje:
házit írok te szerencsétlen csőlakó! szállj már le rólam te nyomorék
2012. jan. 28. 16:44
15/28 anonim válasza:
hogy lehet házit írni netezés közben:O? Még jó,hogy nem vagyok emós...ezeknél minden máshogy megy :D!
16/28 A kérdező kommentje:
jajistenem a net kell a házihoz mert nincs arról könyvem amit kell csinálni vágod,gyíkarc??
2012. jan. 28. 17:31
17/28 anonim válasza:
és háziírás közben gyakori kérdésezel...érdekes házi lehet :D!
18/28 A kérdező kommentje:
innen szedem le a legendákat...baj hogy közbe a sajátjaimat is megnézem?!
2012. jan. 28. 17:41
19/28 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg az... mármint érdekes.
2012. jan. 28. 17:41
20/28 anonim válasza:
házihoz legendák kellenek? ja peeeersze az emósok boszorkányképzőjébe jársz! elfelejtettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!