Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Barátnőm szerint a fényképeken...

Barátnőm szerint a fényképeken megjelenő fehér pöttyök angyalok, és így jelennek meg, hülyeség?

Figyelt kérdés
Fotós vagyok...így tudom, hogy ezt a fény okozza,de olyan összefüggésekre hívta fel a figyelmem, hogy még engem is megingatott :)
2012. jan. 13. 01:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
bájos butaság :)
2012. jan. 13. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Optikai fény vissza verődés. Amikor a vaku fénye megtörik egy adott tárgyon és vissza tükrözi azt. Semmiköze angyalokhoz tündérekhez meg ilyesmikhez.
2012. jan. 14. 14:24
 13/16 Antimod ***** válasza:

Igen, lehet a vaku, de videókon is megjelennek, mozognak.

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 16. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
nem is vagy te fotós,a barátnőd meg kiszel tünde
2012. jan. 16. 17:35
 15/16 anonim ***** válasza:

A képeken, infravörös, néha emberi szem számára is látható tartományban lévő lebegő 1-2mm-től 10-20cm átmérőjű gömbök megjelenését a képeken, videókon, néha szabad szemmel is láthatóan a szellemekkel szokták kapcsolatba hozni.

Általában vmi. pofon egyszerű természetes jelenség az oka, de néha nincs magyarázat.

Keress rá: Orb activity/orb phenomena, ha hasonlít rá tedd közzé :D

2012. jan. 16. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Porszemek, pont olyan faszányos megvilágításba kerülnek, és olyan közel vannak az objektívhez, hogy ez sül ki belőle. Elmondom nektek, hogy az összes fénykép vagy film amin szellem, vagy bármi más van hülyeség. Azért mert a fényképezőgép egy fizikai masina, és az asztrális síkokba nem tud belátni. Oda csak az élő lények tudnak belátni. Emberek, állatok...
2012. jan. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!