Múltkor autóval utaztunk, gyönyörű napsütéses idő volt.
Egyszer csak két ember alakú fekete árnyat pillantottam meg az út szélén a semmiben! Még visszatekintve is láttam, mint két ember alakú fekete köd! Semmi nem volt a környéken, csak az üres puszta, tehát semmi árnyéka nem lehetett, meg nem is olyannak tűnt. Nagyon ijesztő volt, azóta is ezen kattogok. Volt egyéb megmagyarázhatatlan élményem is már!
Hát a végét csíptem el, de igen. A lényeget elmondták a végén.
2012. jan. 10. 19:15
12/19 A kérdező kommentje:
Aki hallott már az "árnyemberekről", vagy netán látott is, légyszi írjon!
2012. jan. 10. 20:40
13/19 anonim válasza:
madárijesztők talán. Vannak mozgó madárijesztők is, hogy életszerű legyen, pont az a célja, hogy meggyőzze a madarakat.. szerintem téged is meggyőzött :D
2012. jan. 13. 17:56
14/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem madárijesztők voltak. Ott álltak konkrétan az úttest mellett közvetlenül. Nem megfogható anyagból voltak, mondom, mint ha két fekete ember formájú, köd testű alak lett volna.
2012. jan. 14. 20:52
15/19 anonim válasza:
Olvastam már ilyen jelenségről. Keress rá arra, hogy "árnyemberek" vagy ha tudsz angolul, üsd be azt, hogy "shadow people". Vannak érdekes sztorik róluk.
2012. jan. 25. 15:47
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Te ismersz ilyen sztorikat?
2012. jan. 25. 21:54
17/19 anonim válasza:
Hát különböző szitukban látták az árnyakat a beszámolók szerint: volt, aki éjszaka ébredt arra, hogy egy fekete árnyalak áll az ablaka előtt, volt aki nappal látta a lakásában. Az volt a közös a beszámolókban, hogy mindenki elmondta, hogy ezeknek ember alakja volt, de feketék voltak mintha árnyékok lennének. Nem volt arcuk. Aztán volt, aki kalapban és kabátban látta az alakot vagyis a körvonalaiból lehetett sejteni, hogy kalap és kabát van rajta. Nem lehet tudni, hogy micsodák ezek, szellemek vagy démon vagy mi... Van, aki szerint ezek csak kivetítések, te magad csinálod vagyis az elméd.
2012. jan. 25. 22:01
18/19 A kérdező kommentje:
És kell ezektől félni?
Én még előtte nem láttam ilyet.
2012. febr. 2. 10:22
19/19 anonim válasza:
Üdv!
Én jártas vagyok ilyen témákban és a következő a te problémád.
Ez csak az elméd szüleménye,bármilyen nehéz is felfogni az agyunk úgy van betáplálva,hogy az alakokat és a fényeket ismert alakokká alakítsa.Valószínűleg ha nagyon sütött a nap akkor csak megtréfált az elméd.
A legfontosabb dolog hogy ilyenek miatt sose aggódj vagy gondolkodj rajtuk mert rossz hatással lesz a jólétedre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!