Gonosz szellem elűzése lehetséges? Valóban tudnak gyilkolni? =s
Azt már tudom h szellem,de h mivel haragitottam fel...erre nemtudok válaszolni.de szeretnék véget vetni az egésznek!!!! ,,ajánlatok"????sos
Aki nem hisz ezekben suhanjon át a kérdésen,kössz...
Most kajak ennyire durvák???=0 fasza...ne már h sehogy nem lehet elűzni,anélkül h vki meghaljon.=// ez durva.=s
Utolso: Te biztos azt tolod,de én nem mérgezem magam ien fosokkal!!! Izetlen v! Ha nem ismersz ne itélkezz!!!
Továbbra is várom a segitő(!!!!!!),tájékoztató(!!!!!) válaszokat!
Lehet, hogy nem akarod ezt hallani, de ez leginkább egy pánikbetegséggel egybekötött enyhe hallucinációnak hangzik... egy elmeorvos, és néhány gyógyszer ezen tud segíteni.
Ha szellemek léteznének, már évezredek óta iskolákban tanulnánk az űzésüket, mostanra meg már OKJ-s vagy egyetemi képzések lennének velük kapcsolatban.
Aki meghal, abból szerves hulladék lesz, több nem.
A különböző pánikbetegséges, enyhébb tudatzavarok, alvásparalízis, és hasonló ismert jelenségek pontosan olyan tüneteket mutatnak, mint egy állítólagos gonosz szellem jelenléte.
Aligha véletlen.
Véleményem szerint a szellemérzékelések 99%-át megszüntetné egy szakértő orvosi kezelés. A maradék 1%-ot sem valódi szellemnek tartom, hanem a gyógyíthatatlan eseteknek.
13:35-es
A lelke nem megy sehova, mert olyanja nincs az embernek. Vagyis van valami hasonló, ami ott szépen az agyad idegpályáin fut. Ahogy a halál után elrothadnak az agysejtek, úgy szűnik meg az ember személyisége is, mivel már nincs meg a tárhely, ahol létezett.
Lelket még soha senki nem mutatott, a jelenség nem lett bemutatva. Nem azért nem kell hinni a szellemekben meg a lelkekben, mert láthatatlanok, hanem azért, mert nem tudják őket bizonyítani azok, akik látják. Márpedig ha tényleg van, akkor bizonyítani is lehet.
Bizonyíték helyett csak homályos fotók vannak, illetve mesék és beszámolók, olyan emberektől akik az esetek nagy részében helyesen sem tudnak írni. Illetve hát nagyon sok esetben a kístértetjárás elmúlik, miután az ember megkapja a megfelelő orvosi kezelést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!