Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem volt vagy micsoda?

Szellem volt vagy micsoda?

Figyelt kérdés
Most olyan 5perce a szobánkba van e gy ilyen polc az ajtója meg teljesen kinyílt meg vissza mintha én nyitnám ki vagy valaki más mi a f*szom volt ez?!
2011. dec. 29. 09:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Fasszellem volt.
2012. jan. 1. 03:24
 22/32 Timoking ***** válasza:
Ahanyszor magyarazatot talalunk a "szellem akciojara", ujabbat talal ki, ne is erolkodetetk
2012. jan. 1. 15:42
 23/32 anonim ***** válasza:
Csak biztosra akar menni. Hidd el, a tesód szívat! Nem fogja a szüleidnek megmondani. :)
2012. jan. 1. 20:49
 24/32 A kérdező kommentje:
Timoking kíváncsi vagyok ha veled történne ilyesmi menyire szarnál be:@ Bambanyul nem tényleg nem ő szívatott! mindig igazat mond.
2012. jan. 1. 21:36
 25/32 anonim ***** válasza:
Jó de nekem is voltak nagyobb tesóim, akik mindig igazat mondtak. Állítólag. De azért jól elszórakoztak rajta, amikor ijesztgethettek :)
2012. jan. 2. 20:40
 26/32 anonim ***** válasza:
Azért azt hozzátenném, hogy a szellemek nem ráncigálnak takarókat, de ha ismerős az a kifejezés, hogy poltergeist, akkor nézz utána. Ok?
2012. jan. 2. 20:41
 27/32 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség: [link]

De én a helyedben még mindig inkább a tesóddal beszélnék . :)

2012. jan. 2. 21:04
 28/32 Timoking ***** válasza:
Olyan dolog nem tortenhet, ami nem letezik! NEm rosszbol mondom de ertsd meg! Hidd el h nincs ilyen es a felelmeid is elmulnak
2012. jan. 2. 23:42
 29/32 anonim ***** válasza:

off:Utolsó már miért nem lehetne?Nem kell mindennel kapcsolatban ilyen szkeptikusnak lenni....van sok eset,h csak kamu és azért van az egész kérdés,h a kedves kérdező szórakozzon a jónépen.

Kérdezőnek meg:Egyik barátnőm sokáig szokott fent maradni,főleg vakációban.Az anyjával és egy 2 szobás lakásban.Szintén éjjel volt már késő talán 2 óra,és az anyja aludt.Ő meg kinyitott egy szekrényt,h kivegyen belőle egy zoknit.Becsukta,majd egy másik szekrény ami a szobában volt,magától lassan kinyílt kiesett belőle egy játék majd lassan visszacsukódott.Mielőtt még próbálnátok "reális" magyarázatokat keresni ne csapkadott vagy ilyesmi és azért nyílt ki a szekrényajtó,nem drogozik,nem hallucinál és nem is kamu.Ezen kívűl többször is észlelt dura dolgokat.

2012. jan. 5. 20:28
 30/32 anonim ***** válasza:
boccs a helyesírási hibákért,gyorsan írok ezért gépelem el
2012. jan. 5. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!