Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hol lehet eladni a saját lelket?

Hol lehet eladni a saját lelket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 10:53
1 2 3
 11/24 Zenon ***** válasza:

Nem tudom,esetleg vaterán.

Vagy Írd ki egy táblára,hogy ,,Eladó a lelkem!",

és járj körbe a Hősök Terén.

2011. dec. 25. 16:29
 12/24 anonim ***** válasza:

14:29 te sem nézted az odaát sorozatot!!!XDXD

már miért ne kéne véráldozat???HM sztem utána kéne olvasnod h ez miként müködik nem hülyeségeket írni!!!!!!!

2011. dec. 25. 16:34
 13/24 anonim ***** válasza:
kérlek ne szaporodj
2011. dec. 25. 18:22
 14/24 Luciferke666 válasza:
16:34 még most is nézzem az Odaát sorozatot, és ha visszanéznéd a részeket akkor rájönnél hogy, démonidézéshez használtak véráldozatot nem pedig a lélek eladásához. Olyan kérdésre aminek nem olvasok utána vagy, nem vagyok otthon az adott témában azokra nem válaszolok, és mielőtt elkezdesz másokat ócsárolni tanulj meg rendes magyar mondatot összerakni javaslom általános iskola 1 osztály.
2011. dec. 26. 12:11
 15/24 anonim ***** válasza:

lucifer hány éves vagy max 14-16 ?????

Kb kiderül ahogy írsz!

és h utána nézni a témának???? ennek szenteltem az életem lehet annyi időt mint amennyi te most vagy, és nem holmi sorozatokból veszem azt a tudást amire te azt hiszed h huh de sokat tudsz ilyen dolgokról...lószart nem tudsz te semmit sem!!!!

mielőtt ilyen baromságokat írkálnál h nem kell véráldozat ehhez kérnélek h olvasgass már utána pár év ha szánsz rá elég időt és rájössz h mekkora hülyeségeket írtál be ide!!!

2011. dec. 26. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:

még az igazi fehér mágia rituálékhoz is kell áldozat komolyabb rituálék elvégzéséhez pedig ott is véráldozat kell, nah ezt tuti nem fogod a hülye netes oldalakon olvasni mert amik a neten vannak szinte semmit sem érnek, ha ez tényleg komolyan érdekel keress egy olyan embert aki nagyon otthon van a témában és segít neked a tanulásban vegyél jó könyveket de azt is tudnod kell h hol keresd azokat pl nem a libri -ben árulják!!!

és a végére ha rászántál pár évet az elméleti rész megtanulására akkor majd jöhet a gyakorlat és majd látni fogod h nem teljesen az van mint az odaát sorozatban!!!!

2011. dec. 26. 13:22
 17/24 Napkiraly ***** válasza:
Én szoktam látni a vaterán, de nincs mostanság nagy ára. Különben respect a kérdezőnek :-D
2011. dec. 26. 19:30
 18/24 User 4574 ***** válasza:
Hú Apám, egy fityinget nem adnék érte...
2011. dec. 27. 20:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Szabadosi meguntad tán az aktív életedet? Mert ha lemondasz a lelkedről akkor komában fogsz vegetálni, de az is lehet hogy aki megvenné az ütne agyon még pluszként mert becsaptad, mivel a lélek az első 5 percben uzsgyi és elindulna az utolsó-útjára.
2011. dec. 30. 21:45
 20/24 anonim válasza:
Nálam eladhatod :D
2012. jan. 8. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!