Hol lehet eladni a saját lelket?
Nem tudom,esetleg vaterán.
Vagy Írd ki egy táblára,hogy ,,Eladó a lelkem!",
és járj körbe a Hősök Terén.
14:29 te sem nézted az odaát sorozatot!!!XDXD
már miért ne kéne véráldozat???HM sztem utána kéne olvasnod h ez miként müködik nem hülyeségeket írni!!!!!!!
lucifer hány éves vagy max 14-16 ?????
Kb kiderül ahogy írsz!
és h utána nézni a témának???? ennek szenteltem az életem lehet annyi időt mint amennyi te most vagy, és nem holmi sorozatokból veszem azt a tudást amire te azt hiszed h huh de sokat tudsz ilyen dolgokról...lószart nem tudsz te semmit sem!!!!
mielőtt ilyen baromságokat írkálnál h nem kell véráldozat ehhez kérnélek h olvasgass már utána pár év ha szánsz rá elég időt és rájössz h mekkora hülyeségeket írtál be ide!!!
még az igazi fehér mágia rituálékhoz is kell áldozat komolyabb rituálék elvégzéséhez pedig ott is véráldozat kell, nah ezt tuti nem fogod a hülye netes oldalakon olvasni mert amik a neten vannak szinte semmit sem érnek, ha ez tényleg komolyan érdekel keress egy olyan embert aki nagyon otthon van a témában és segít neked a tanulásban vegyél jó könyveket de azt is tudnod kell h hol keresd azokat pl nem a libri -ben árulják!!!
és a végére ha rászántál pár évet az elméleti rész megtanulására akkor majd jöhet a gyakorlat és majd látni fogod h nem teljesen az van mint az odaát sorozatban!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!