Kérdésedre válaszolva hogy miért veszélyes,most csak egy durvábbat mondok.Néz meg a Halálnak halála cimű filmet és utána tedd fel újra a kérdésed.
2011. nov. 29. 23:12
12/16 anonim válasza:
Rá lehet keresni..hogy hogyan kell..de ne csinált.Mert akkor baszhatod az egész életed...://
Ne is próbákozz vele..
2011. dec. 4. 11:35
13/16 zsákosfrodó:D válasza:
Ne csináld mert nem is biztos h annak az embernek a szelemét fogod megidézni akit akarsz
2011. dec. 9. 21:38
14/16 anonim válasza:
Émá csináltam az egész szoba rezget.Csak kő egy varázs cuc meg jó duma és kész
2011. dec. 20. 08:48
15/16 anonim válasza:
Én idéztem már szellemet és nem lett belőle probléma. Egyszerűen ne félj tőle, mert ha félsz, rád ragad! A mosdóban tettük a haverokkal, valaki elkezdte tépni a vécépapírt, megnéztem, ki az és nem volt ott senki. Azóta szerencsére nem jelentkezett ez a bizonyos WC szellem. Elég viccesnek hangzik a történet, de az iskolában hol máshogy tegyük?
Viszont én se tanácsolom a szellemidézést, mert akkor utat nyitsz magad felé a túlvilágnak. Bármilyen nemű szellemvilággal való kapcsolattal és ott nem csak jó szellemek vannak, vannak, akik a halálodat akarják. Érdemes megnézned a Fehér Zaj című filmet, ott is pórul járt az az ember, aki a túlvilággal teremtett kapcsolatot. Te se biztos, hogy olyan szerencsével járnál, mint én.
2011. dec. 26. 01:48
16/16 anonim válasza:
Hát én sosem idéztem azért,mert nem is hiszek bennük+szerintem senki sem idézett,mert senkinek sincs bátorsága megtenni,mert senki sem tudja ,hogy mitörténhet....lehet,hogy semmi de lehet,hogy egy veszélyes és ilyesztő dolog ami egész életed megkeseríti.Nekem a tesom megpróbálta egyszer az ajtónál hallgattam nem történt semmi csak egy tükör le esett (ő verte le)Én megnéztem a szöveget ahonnan olvasta és kihagyott egy szót(olvashatatlan volt)lehet ha kitudja olvasni nem csak egy tükör esett volna le hanem.......de lehet,hogy tul idétlen volt és ez csak egy véletlen......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!