Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » 1 hónapja meghalt az egyik...

1 hónapja meghalt az egyik legjobb baratom, es azota hallom, hogy beszel hozzam, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
vagy nem is hallom, olyan fura, mint, ha, csak a fejemben mondana, ugy konkretan nem hallom, csak mint, ha tudnam, hogy mit mondd, vagy nem tudom, olyan furcsa erzes, es, mint, ha gondolatban beszelgetnek vele. Szerintetek ez lehetseges, vagy megörültem, vagy mi ez?
2011. okt. 24. 18:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem hajdu-bihari vagyok...Sk-bol vagyok.De masnak nem üzen semmit,csak,ugy,mint,ha rendesen beszelgetnenk,mint regen,meg hülyeskedünk,meg ilyenek...meg neha el is nevetem magam,ha magamba vagyok.mar neha hülyenek erzem magam!
2011. okt. 28. 13:36
 12/15 A kérdező kommentje:
10-24-20:47 Te honnan vagy???
2011. okt. 28. 13:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj!Ne aggódj,nem vagy őrült.Igen,beszél hozzád.El fog múlni,de még a barátod itt van.Fontos voltál neki,ezért még melletted van.Valóban az ő hangját hallod.Azért mondom,mert én is megtapasztaltam.Hamarosan végleg el kell mennie,de addig is tekintsd ezt kivételes élménynek,amit megtapasztalhattál.Válaszolhatsz is neki,hallani fogja.
2011. okt. 29. 00:56
 14/15 anonim válasza:

10-24-20:47-es vagyok : debreceni vagyok.

Részvétem !!!

Egyébként próbálj vele beszélgetni. Ha ott van, érti amit hozzá beszélsz,hallja. Próbáld megfejteni a jeleit amiket küld feléd. Fontos dolgokat akar veled közölni.

2011. nov. 1. 09:11
 15/15 turak91 ***** válasza:
100%

Reszvetem! Letezik, hogy hallod. Ha nem csalodom, a lelek valaszthatja a kovetkezoket:

1. Instant tavozik.

2. 6 hetig meg itt marad mert nem felyezett be valamit ami nagyon fontos.

3. Mindorokre ittmarad es kisert.

A te helyzeted a masodik. Probalj meg odafigyelni arra amit mond neked, mert az hasznodra valik.

Ne felj vele komunikalni. Majd tavozni fog de valahogy megis ott van veled es vigyaz rad.

2011. nov. 5. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!