Mit csináljak? Segítség! (Bővebben lent)
én ebből ki tudok venni egy ember alakot.ez lenne az,vagy messzebb volt? (a fehér folt nem érdekes,elcsesztem)
ember...menj ki az utcára..kérdezd meg minek bámul, ha nem válaszol fotózd le.
ott helyszínen, akkor nem lesz ott a szúnyogháló..(=_=)"
nomeg az éjszakai mód legyen bekapcsolva.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:44
Az kicsit nagy lenne egy gyerekhez:) de ott ahol bevan karikázva állandóan ott áll viszont!
Bazzeg. Szopatott titeket ez is. :'D
"10percig ott áll egy helybe és kiköszönök neki Szia! Tudjátok milyen a gáz? folyékony csak amikor levegővel érintkezik elpárolog na ugyan olyan volt!" :'D:'D
Meg a szúnyoghálós kép, nagyon naivak vagytok. :D
'' Bazzeg. Szopatott titeket ez is. :'D
"10percig ott áll egy helybe és kiköszönök neki Szia! Tudjátok milyen a gáz? folyékony csak amikor levegővel érintkezik elpárolog na ugyan olyan volt!" :'D:'D
Meg a szúnyoghálós kép, nagyon naivak vagytok. :D''
Látom fingod sincs,hogy mi az a gáz:) buta kölyök azt hiszed az is olyan mint a levegő,hogy láthatatlan ,stb? tudhatnád ,hogy a gáz az folyékony csak amikor levegővel érintkezik akkor elpárolog....És amúgy is igen pontosan olyan volt amikor kiszóltam neki! és azóta is ott áll de egyszer ki próbáltam menni,nem tudom valamelyik kérdésnél írták,hogy minél közelebb ér hozzá nagyobb a félelme! hát nálam is az volt! de amióta kimentem hozzá eltűnt mostanában nincs itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!