Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A Paranormal Activity című...

A Paranormal Activity című dokumentumfilm mennyire hiteles?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 20:53
1 2 3
 21/30 Bloody Bory válasza:
62%

Nem valós! Szerinted engednék, hogy olyan eredeti videóképeket, aminek a végén meghal valaki, a nagyközönség "szórakoztatására" bocsátsanak?

És azért egy csomó jelenet van benne, amiből kiderül, hogy nem "homevideókból" rakták össze. Pl. az ilyen "összekötőjelenetek", amin semmi lényeges nem történik, vagy amikor 3. személy szerepel úgy, hogy még nem találkozott a 2 "főhőssel"... Csak kritikus szemmel kell végignézni...

Egyébként, ha az elején nem hitetik el a nézőkkel, hogy ez valóság, akkor senkinek nem jönne be. Mert az egészben a félelmet és az izgalmat az a TUDAT kelti, hogy ez "valóban megtörtént". Különben az egész egy nagy rakás &?<#!@. Nekem nagyon nem tetszett.

2011. okt. 15. 14:57
 22/30 Törpilla01 válasza:
Hiteles vagy sem...4 napig nem tudtam tőle aludni....:$ xD
2011. okt. 16. 09:24
 23/30 anonim válasza:
Félig.meddig , mert van vmennyi valóság alapja. Ha nem lenne ,nem tehetnék be a filmbe h megtörtént események alapján
2011. okt. 16. 10:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Volt egy masik film amit nem kaptam fel ennyire vmi amcsi allam neve is benne volt a cimben. AZ valos torteneteken alapult, meg. 90-es evekben lattam is vmelyik ismeretterjeszto csatornan a sztorit. A filmet nem neztem meg, mert gyerekkent a csatorna adasa is elegge beparaztatott es amugy is fogekony vagyok az ilyen xarsagokra es nem akarom megtovabb kinozni az agyam h a filmmel meg be is kepzelek ezt meg azt es nem tudom eldonteni h mi valosag es fikcio.
2011. okt. 16. 20:58
 25/30 Bétbózütő válasza:
A paranormal Activity "hivatalosan" egy rekonstrukció, magyarul egy "megtörtént" eseményt játszanak el újra, de szerintem messziről jött rendező bármit mondhat, ha érted mire gondolok...
2011. okt. 17. 07:55
 26/30 anonim válasza:

A kérdés kiírásának időpontja: 10-11 20:53 :

Nem valós, hisz volt benne 1 pár dolog ami megmagyarázhatatlanul történt. Pl miért csak a szélső serpenyő eset le a második részben a földre meg stb. Félelmetes, de ez csak trück, különben fél Usából elmenekülnének ha ez létezne. Annyi valós alapja hogy szellemek meg démonok vannak, oszt ennyi.

2011. okt. 17. 16:02
 27/30 Gargya Márk válasza:
Ez NEM egy ki*** DOKUMENTUMFILM!
2011. nov. 2. 19:42
 28/30 anonim ***** válasza:

10-16 20:58, szerintem te The Blair witch project-re gondolsz, magyarul az ideglelésre. Az is áldokuentumfilm.

De emberek, nem kell fennakadni ennyire azon, hogy igazinak akarják eladni az ilyesmi filmeket, és hogy vannak, akik el is hiszik. Ez a "varázs" része. Akik szerint pedig enélkül nem is élvezhető: én egy percre sem hittem el, hogy igazi, és mégis imádom az eddigi részeket, mert jól van megcsinálva. Végre nem egy sablonsztori.

És viszonyítási alapnak: nézzétek meg a Paranormal entity-t. Kritikán aluli koppintás a PA-ról.

2011. nov. 2. 19:58
 29/30 anonim válasza:
Semennyire, ezzzel csak próbálják izgalmasabbá tennia horrorfilmet....ne higgy el minden maszlagot:/
2011. nov. 4. 10:52
 30/30 Bloody Bory válasza:

10-16 20:58

Még lehet, hogy az Amityvill horror-ra gondolsz. Magyarul A rettegés háza. Ez is "valós" történeten alapszik, tv-ben láttam én is, valami amerikai legendákról szóló dokumentumsorozatban.

2011. nov. 14. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!