A Paranormal Activity című dokumentumfilm mennyire hiteles?
Nem valós! Szerinted engednék, hogy olyan eredeti videóképeket, aminek a végén meghal valaki, a nagyközönség "szórakoztatására" bocsátsanak?
És azért egy csomó jelenet van benne, amiből kiderül, hogy nem "homevideókból" rakták össze. Pl. az ilyen "összekötőjelenetek", amin semmi lényeges nem történik, vagy amikor 3. személy szerepel úgy, hogy még nem találkozott a 2 "főhőssel"... Csak kritikus szemmel kell végignézni...
Egyébként, ha az elején nem hitetik el a nézőkkel, hogy ez valóság, akkor senkinek nem jönne be. Mert az egészben a félelmet és az izgalmat az a TUDAT kelti, hogy ez "valóban megtörtént". Különben az egész egy nagy rakás &?<#!@. Nekem nagyon nem tetszett.
A kérdés kiírásának időpontja: 10-11 20:53 :
Nem valós, hisz volt benne 1 pár dolog ami megmagyarázhatatlanul történt. Pl miért csak a szélső serpenyő eset le a második részben a földre meg stb. Félelmetes, de ez csak trück, különben fél Usából elmenekülnének ha ez létezne. Annyi valós alapja hogy szellemek meg démonok vannak, oszt ennyi.
10-16 20:58, szerintem te The Blair witch project-re gondolsz, magyarul az ideglelésre. Az is áldokuentumfilm.
De emberek, nem kell fennakadni ennyire azon, hogy igazinak akarják eladni az ilyesmi filmeket, és hogy vannak, akik el is hiszik. Ez a "varázs" része. Akik szerint pedig enélkül nem is élvezhető: én egy percre sem hittem el, hogy igazi, és mégis imádom az eddigi részeket, mert jól van megcsinálva. Végre nem egy sablonsztori.
És viszonyítási alapnak: nézzétek meg a Paranormal entity-t. Kritikán aluli koppintás a PA-ról.
10-16 20:58
Még lehet, hogy az Amityvill horror-ra gondolsz. Magyarul A rettegés háza. Ez is "valós" történeten alapszik, tv-ben láttam én is, valami amerikai legendákról szóló dokumentumsorozatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!