Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet akarok idézni!...

Anuszka kérdése:

Szellemet akarok idézni! Érdekelne hogy mi történhet, és hogy mit kell tennem akkor ha egy konkrét személy akarok megidézni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 16:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Leg"veszélytelenebb" a fekete tükrös idézés:

[link]

Több dologra is oda kell nagyon figyelni ha sikerül: ne félj, légy illedelmes, de határozott.

2011. okt. 2. 15:26
 12/20 anonim válasza:
72%

Kedves Kérdező!

Én nem ajánlom a szellemidézést, ugyanis van olyan szellemidézés, amelynél 1:5 az esélye a halálra. Igaz, hogy van olyan is, aminél 1:100.000 az esélye, viszont nincs olyan, hogy esélytelen a halál. Én nem ajánlom. Próbáld meg kikövetkeztetni, hogy mi áll a dologban. Nekem van egy szellemsztorim, de mégsem idézek szellemet, egyszerűen kiderítem. Már négy napja folyton a szellemeket tanulmányozom. És van aki nem néz idiótának, ugyanis szellemek LÉTEZNEK, DE NEM SZABAD MEGIDÉZNI, mert ha elrontod, akkor megszállhat egy gonosz szellem, aminek több következménye is lehet. Például öngyilkos leszel, vagy a szellem egész életeden át megkeseríti az életed. Ha biztosra akarsz menni, keress fel egy profi médiumot. Egy szakemberrel nem lehet gond, tehát NE IDÉZZ SZELLEMET!

2011. okt. 3. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Egyedül meg ne próbáld!!!Csakis 'vezetővel'! Hidd el,veszélyes lehet! Deni-papi
2011. okt. 4. 10:41
 14/20 Mr. Hide ***** válasza:
61%
Ha konkrét szellemet akarsz idézni, szedj elő valami emléktárgyat tőle, majd dugd fel az ánuszodba jó mélyre és énekeld el kazahsztán himnuszát. Ha ettől nemjön elő akkor semmitől. Remélem segítettem.
2011. okt. 4. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

Anuszka a szellemidézgetés, a holtak zavarása egy-tiszteletlenség.

kettő- nagyrészt szélhámosság, jó üzlet másoknak.

Harmadszer veszélyes játék-- mert mindig valahol meghal egy-egy pszichopata valahol és annak a lelke is az és ha egy pár percig itt csapódik ide oda és megérzi ezt a játékot, akkor nagyon könnyen őrültet, vagy halálos-beteget faraghat valakiből--belenyúlni képes az agyba, testbe.

Minden lélek elindul az Utolsó-útra hogy eljuthasson az isteni Energiához a Fényhez-- Fényt szoktak említeni a klinikai halálból visszahozottak.

2. fejezet. Létezni a Mindenségben

19. f. A két csodálatos lelkünk.

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

Ez két blog-- egyenként keress rá a fejezetekre és akkor megértesz mindent.Legfőképpen ebben megtudhatod mi is a lélek valójában és miért nem igaz a reinkarnáció, miért kell vigyázni az életre ami egyszeri és megismételhetetlen itt ebben a földi idő-vallumban.

2012. máj. 18. 08:30
 16/20 anonim válasza:
100%
Mi már a barátaimmal idéztünk de nagyon veszélyes!!!!!!4en kell leülni és fogjátok egymás kezét majd mondjátok ki a nevét annak akit idézni akartok és utána hohy ,,jelezz!" vagy hang vagy kép fog megjeleni esetleg egy rá utaló tulajdonság anyám macskájánál mancsnyomokat láttunk a függyönyön aztán eltünt...vigyázzatok ne idézzetek sokat mi meg tettük és azt kaptuk ,,hálából":elősször is kimentünk a fürdőbe mert fojt a viz a csapbol (forró viz)de nem tudtuk elzárni jah és ne otthon csináljátok a szobátokba hanem a garázsba vagy ahol nem vagytok sokat mert mi azt a szobát elátkoztuk nem ment el a szellem és még mindig el van átkozva tehát vigyázz !EZ NEM JÁTÉK!!!
2012. júl. 6. 19:36
 17/20 anonim válasza:
85%
ez elöbb hallotam egy hangot valami kopogott az ablakon és feljöttem ide hogx ezt megirjam kinéztem de nem volt ott semmi!!!!és megint kopog.SZELLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 7. 08:06
 18/20 anonim válasza:
30%
Kezd el húzogatni a péniszed.Ami kijött az a szellem.
2015. ápr. 13. 18:01
 19/20 anonim válasza:
honnan tudjátok hogy nem léteznek szellemek? attól, hogy valamit nem látsz, érzel vagy hallasz az attól még ott lehet. persze én nem azt mondom, hogy biztos hogy léteznek, mert még én se láttam. de egyre jobban hiszek bennük. mostanában sok fura dolog történt velünk. tudom hogy régi a kérdés de ezt muszáj volt leírnom.
2015. aug. 1. 14:02
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Marihuána. Tekerd meg vagy pipába tömd ès jól szívd be a füstjèt itt ajánlott 25 - 30 grammot elszívni itt már kapcsolatott tudsz lètesíteni a szellemekel.
2016. máj. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!