Valaki átélt már hasonlót borzalmat?
Én már átéltem.
Itt olvashatsz bővebben róla, több megközelítésből azt hiszem, és hasonlót átélt emberek véleményét is láthatod:
szerintem fordulj orvoshoz. nem pszichológushoz, hanem pl kardiológushoz, mert megeshet hogy álmodban nem kapsz levegőt, és azért álmodod ezt.
esetleg nincs asztmád, vagy valami allergiád....esetleg alacsony vérnyomás...komolyan, doki.
Nem kell orvoshoz fordulnod. Ez ilyenkor természetes hogy nem tudsz levegőt venni.
Elmagyarázom, amit tudok róla:
Mikor elalszol(mély álomról beszélünk) , automatikusan bekapcsol egy védelmi reakció ami meggátolja h mozogj, felkelj, mint az álmodban. mikor alszol, a szervezetednek kevesebb oxigén kell, ezért lelassul a légzésed, folytonossá válik.
Nah, mikor alvásparalízisről beszélünk, akkor félig felébredsz, de ezek a reakciók nem kapcsolnak ki, ezáltal nem tudsz mozogni, és úgy érzed h nem kapsz levegőt, de ez nem igaz, nyugodj meg mert veszel levegőt, csak széépen lassan, mintha még mindig aludnál. A rémisztő látomásokat meg azzal magyaráznám, hogy mikor félig felébredsz akkor is félig még alszol, és ezek az álmok kivetülnek.
És nem minden esetben kell rémisztőnek lennie. Pl.:hallottam olyanról aki hegedűlt.:DDDD
Ui.:Ez egyáltalán nem veszélyes és ha hozzád érnek vagy valamilyen hirtelen zajt hallasz azonnal felébredsz.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!