Hogyan lehet vérfarkassá válni?
Amugy nezd meg itt:
www.afantasyfoldje.qwqw.hu
www.afarkasok.hupont.hu
Mért ti honnan tudjátok hogy nincsenek? Én a kérdezővel értek eggyet. Mert pl. a levegőt se látod mégis van.
én a helyetekbe nem mondanék olyat amit nem tudok.
Szerintem is léteznek még se vagyok elmegyógy intézetes van aki hisz benne van aki nem , szerintem ezért nem kellene sértegetni másokat!
Szellemek LÉTEZNEK az eggyik rokonom idézett szellemet és kopogásokat hallott ESKÜSZÖM NAGYON MEGRÉMÜLT.Ja vérfarkasnak születni kell! Ha összenőtt a szemöldököd vagy ha hegyes a körmöd az vagy. Mármint nemtudsz átváltozni az csak régen volt! Mostmár jelzi az előrefejlődés (hamar szörzés),mély ordítás,és hamar megnő a körmöd , és nagyon erőset karmolsz.
Ha ez megvan az vagy:)
Tul.sok Alkonyat filmet neztel.:)
Szerezz egy Bella nevu not,te noveszd meg a hajad,legyen bandad. Valamelyik bandatagod bosszantson fel es te nekifutasbol ugord at a Bella nevu not es valtozz at.
Ha ez megy akkor tutira verfarkas vagy meghozza egy torzsfonok rokona :D
Én nem fogom kiadni magam hogy ki és mi vagyok, nem értem , hogy miért kérdezgetitek ezeket , amikor meg van rá az egyszerű válasz. Lehet valaki nem tudja csak a gagyi filmekből , akik mit sem tudnak arról hogy ezek a dolgok hogy működnek. Egyedültalán a Teen Wolf tudta nagyjából életszerűen levetíteni , mi is törtenik. Az ami abban a sorozatban benne van , hamarosan itt is elkövetkezik....Lehet valakik nem hisznek bennünk , lehet valakik meg igen. Bár azt el kell hogy mondjam szórakoztató nézni , hogy milyen tévhitben élnek az emberek. Azt hiszik , hogy jaj, makd jön a medve , meg a vaddisznó...stb... De ezek a legártatlanabb lények a világon.
Sokkal több veszély van a világon.
Én csak egyett mondok.: ha az leszel , egyszerre lesz pokol s áltás az eleted. És ez mindegyik esetben igaz. Ha arról álmodsz hogy majd kimész este az erdőbe teliholdkor , hogy majd na most valamelyik biztos megharap , és akkor majd következő teliholdkor én is az leszek , de nagy fun !....akkor rosszul hiszed ! Ha kimész teliholdkor akkor vagy megölnek, vagy.......jaj bocs , nincs vagy !
Szóval senkinek nem ajánlom ezt az eletet ! És igen , ebből akinek van esze , az már tudja ki és mi vagyok.
Most vagy hiszel nekem vagy nem.
Döntsdel te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!