Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik olyan Angyal vagy...

Létezik olyan Angyal vagy segítőszellem akitől kérhetem, hogy legyen velem és vigyázzon rám?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 11:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Off:

A minap jutott eszembe, amit anyu mindig elmesél, h mi történt velem kiskoromban 3é, akkoriban nagy divat volt még a felvonulás, és egyszer csak a nagy tömegben eltűntem.

Anyuék égen földön kerestek, aztán "haza" (nagyimnál laktunk még nem volt saját) indultak, hátha ott leszek, de ott sem voltam anyum sírva, mondta mi történt. Amúgy a két hely között nagy volt a távolság maj' 2km.. Lementek és szétnéztek hátha játszótéren vagyok, a nagy keresésben egyszer csak haza jutottam. A mai napig nem tudják, hogyan, teljesen épségben, haza sétáltam..:))

Ha nem a védőszentem, őrangyalom volt, akkor nem tudom mi, de nagyon vigyázott rám!

2011. szept. 15. 22:37
 12/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Tanulmányozd a BIBLIÁT Jehova Tanuival és az a tudás őrködik majd feletted!!! "2 Fiam, ha befogadod beszédeimet, és parancsolataimat kincsként őrzöd magadnál, 2 hallgatva füleddel a bölcsességre, hogy szívedet tisztánlátásra késztesd, 3 továbbá ha értelemért kiáltasz, és tisztánlátásért emeled fel szavad, 4 ha folyton keresed azt, mint az ezüstöt, és folyton kutatsz utána, mint a rejtett kincsek után, 5 akkor megérted Jehova félelmét, és megleled Isten ismeretét."/ Biblia Példabeszédek 2: 1-5 versek/

"10 Amikor bölcsesség kerül a szívedbe, és az ismeret kellemessé válik lelkednek, 11 akkor gondolkodóképesség őrködik feletted, tisztánlátás védelmez téged, 12 hogy megmentsen a rossz úttól, a romlottságot beszélő embertől, 13 azoktól, akik elhagyják az egyenesség ösvényeit, hogy a sötétség útjain járjanak, 14 azoktól, akik élvezettel művelik a rosszat, s örvendeznek a gonoszság romlottságai közepette. 15 Akiknek ösvényei görbék, és akik csalárdan járnak." / Biblia Példabeszédek 2: 10-15 versei /

Kellemes napot kívánok mindenkinek!!!

2011. szept. 22. 10:29
 13/15 izidorkata ***** válasza:

Igazat adok a Jehova tanúinak abban hogy az angyalok valódi szellemi lények, égi segítőink, óvnak minket és segítenek a jóra való törekvéseinkben.

Mindenki erre jut aki elmélyülten tanulmányozza a bibliát, és hivő életének tapasztalataiból.

2011. szept. 22. 12:50
 14/15 Roland Ács válasza:
Miért ne mondhatnád neki?
2011. okt. 2. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezzel csak egy baj van. A bibliában nem egy példa van arra hogy a Teremtő elküldte az angyalait hogy vigyázzanak vagy segítsék az embert.

Csak hogy sohasem az ember kérte meg az angyalt erre. Hanem mindig a Teremtő küldte az ő angyalát.

Tehát egy angyal csak akkor fog neked segíteni vagy vigyázni rá ha az megegyezik a Teremtő akaratával.

Ebből kifolyólag őt kell kérned arra hogy nyújtson neked segítséget illetve vigyázzon rád. Ha ez megegyezik az ő akaratával.

2011. nov. 29. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!