Hogy kell szellemet elűzni?
Nem kéne az ilyeneken ökörködni....
A családomban is előfordult/ fordul ,hogy furcsa dolgok történnek.
Egyébként a szellemeket nem szabad generálni!!!! Azzal generálod ha foglalkozol velük és/vagy félsz. Én egy időben elég sokat foglalkoztam velük és sokszor a nevemen szólítottak.Persze ezek nem erős szellemek voltak mert elég sok energia kell egy szellemnek ,hogy tudjon anyagiasulni (nem a pénzre kell gondolni).
A legegyszerűbb megoldás: Minden ajtó küszöbhöz fokhagyma;mindennapos füstölő használata ...már csak a jó harmónia megteremtése érdekében is;ne hagyjunk magunk után rendetlenséget, mindig legyen rend; lomtalanítsunk ez azért szükséges mert a régi dolgok negatív energiákkal lehetnek tele; legyünk mindennap jó kedvűek és optimisták; kerüljük el a veszekedéseket!!!!!!Ja és éjszaka ha már nem nézzük a tv-t célszerű kikapcsolni mert ha úgy hagyjuk abból energiát kapnak.
Na,akkor én generálom őket,mert a ventilátor megy éjjel-nappal,télen-nyáron.Energiám is sok volt,mert embereket gyógyítottam kézrátételes módszerrel.Viszont a régi tárgyaktól nem tudok megválni.Füstölőt minden nap gyújtok,fokhagymát is rakok az ágyam mellé,mikor már olyanná válnak,hogy hozzám érnek,zörögnek,kopognak a bútoron.Sokat ki is szedtek már belőlem.Volt hogy 6-an voltak bennem egyszerre.Az úgy tűnt fel,hogy folyamatosan azt mondogattam magamban,hogy anyukám haljon meg.(((édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom,és belehalnék ha elveszíteném))Már majdnem megörültem a "hangos"gondolattól,hisz tudom,hogy a gondolatokkal teremtünk.Még valami amire felfigyeltem,hogy rosszul lettem evés közben,mikor rántott húst ettem,vagy húslevest,joghurtot...Elmentem egy médiumhoz,megszabadított a rámtapadtt lelkekktől.Azért nem tudtam enni azt mondta,mert a bennem lakozó lélek nem szerette azokat az ételeket amiket fogyasztottam,és ezzel felidegesítettem őt.
HOGYAN tudnám magamat levédeni,hogy ne tudjanak az aurámon átjönni-belépni? Valószínüleg a gyógyítói képességem miatt fényes lehetek,ezért megtalálnak,és rámtapadnak az energiám miatt,hogy tudjanak belőle táplálkozni,létezni.És azokat a szellemeket-lelkeket hogyan küldjem el,akik már olyan régi lakók,hogy tv-znek,"esznek" a hűtőből,(hallani ahogy a hűtő nyílik,majd zárul)mert már baromira otthon érzik magukat!
Az Ark-Angyalok,az Univerzum pozitív energiái és Szűz Mária segítségével sem sikerült.Ha valaki tud segíteni,akkor ezektől magasabb szintű megoldás kell.
Tisztelettel: Mónika (29)
Háát, tudom egy szellemhívőnek magyarázhatom, de lehet hogy halucinációk, vizsgáltasd ki magad, mert csúnya betegségeknek a tünete ez.
Egyébként nem utasítom el teljesen az ezoteriát. Hallottam olyan emberről, a neten olvastam, hogy szimbólumokat használ, hogy megvédje magát az elementáloktól amikor meditál. Sajnos nagyon régen volt a nevére nem elékszem... Saját elmondása szerint nagyon profin csinálja. Meg akartam én is keresni de már többször újra tettem a gépemet. Bár ezekhez a lényekhez nem értek, és mindig furcsálltam őket. Az a tény ha a léleknek kedvezünk, és teszünk a "valami" ellen már elég hogy változást érjünk el, vagy ha csinálunk egy nagy változást pl felújítod a lakást és domesztosszal jelképesen kisikálod a szellemeket stb.
Egyébként lehet ez pszichés is. Ha olyan rosszul érzed magad, nézz utána néhány természetes gyógymódnak ami segíthet. Pl ott van mindjárt a Bach virág terápia, az pont úgy működik hogy éppen mihez van kedved és úgy segít. bár ehhez ajánlanak némi önismereti gyakorlatokat hogy megtudd nevezni a lelki állapotodat és ki tudd választani az esszenciát, negatív ionos arcszauna meg egyebek.
Az is lehetséges hogy kicsit utána jársz a "földhöz ragadt" magyarázatoknak is, aki nem hisz benne vagy legalább megtanulja uralni az érzelmeit nem fog a szellemektől összeomolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!