Koka kola kérdése:
Szellemet akarok idézni. De hogyan? (videó alul)
2011. aug. 23. 14:49
11/28 anonim válasza:
nehogy idézz! nagyon veszélyes tud lenni!
egyik ismerősöm mondta hogy az ő anyának a testvérének a fia egyszer próbál szellemet idézni! és féligvalameddig sikerült is! de nagyon rossz vége lett! szinte az összes váza,tárgy leesett a polcról asztalról és szekrényről!
és végül a kórházban kötött ki!ÚGYHOGY MEG NE PRÓBÁLD!!!!
12/28 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. aug. 25. 12:40
13/28 anonim válasza:
Azt mondom ne tedd!
Ha szellemeket akarsz látni, akkor indulj el az éjszaka közepén egy öreg elhagyatott házba és várj!
Ha teheted néz szét a pincébe, és a padláson!
14/28 anonim válasza:
Van, ki azt mondja ne tedd, én azt mondom hajrá! Use the power of Google, young sith!
Vagy vegyél egy erre vonatkozó könyvet.
15/28 anonim válasza:
Ez a videó... szerinted szellemidézés közben röhögcsélnek? :D:D:D:D
16/28 anonim válasza:
idéz de ne egyedül baráttal vagy rokonnal vagy bárkivel.de jobb ha nem teszed.:p
17/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem játék,én azt mondom hogy ne próbálkozzál te ilyesmivel,mert rajtad marad,és az egész életedet megkeserítheti,a szellemet tudni kell elküldeni is,nem úgy megy hogy idézek egyet,aztán kész is....áááááááááá
18/28 Solarian válasza:
Ez a videó akkora FAKE mint a ház. Távirányítós kisautót alátették aztán akkor mozgott a lavór amikor akarták.
19/28 anonim válasza:
Nagyon óvatosan kell egyébként idézni, mert ha elrontod akkor az összes hülye 14 évest aki ezzel foglalkozik, megöklözi ollókezű Edward.
20/28 anonim válasza:
Szerintem nem kéne, miis megakartuk próbálni szoltunk anyámnak, ő azt monta megne merjük próbálni, de mégis, és még az elején elaludtunk!!! Szerencsénk volt talán!!! =))) Nem ajánlom, Ki tudja mien "csatornát" nyitsz meg?! Megidézel egy szellemet, eddig minden szép és jó, mikor kérdezel tőle a te energiáddal válaszol, szóval teljesen kimerülsz!!! És azt sokan nem gondolják hogy vissza kell küldeni!!! Ha nem küldöd vissza ott marad veled!! És szerintem nem habostorta ígysem az élet, nem kéne még egy házi szellemis!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!