Hogy kelthetnék életre zombikat, élő-halottakat?
Figyelt kérdés
Mert láttam a cod 7-ben hogy vannak zombik és olyan jó lenne zombikat ölni a valósában, de csak ilyen 1-es szintűeket mert a 8.nál mindig meghalok a "gázos" zombiktól :S2011. aug. 22. 17:46
1/26 anonim válasza:
Mar ne is haragudj, de te hany eves vagy?
2/26 A kérdező kommentje:
15, me?
2011. aug. 22. 17:59
3/26 anonim válasza:
te egy hülye állat vagy..amikor tényleg lennének össze hugyoznád szarnád magad...am meg régen a zombik szolgákvoltak aki életre keltete öket fömágus meg ijen azt szolgálták és az élök husára fájt a foguk mai zombik máér csak agyat akarnak...
4/26 anonim válasza:
Hát a T-vírussal XD am ez gáz hogy 15 éves léttedre ilyeneket írsz ki , én is 15 vagyok és én is szoktam a cod-dal zombizni de hogy te inlyenekben hiszel az ciki.
5/26 anonim válasza:
Menj ki szombat éjszaka valami gettósodó helyre, ott tuti jönnek majd szembe részeg zombik, csak azok nem az agyad, hanem a pénzed akarják. :)
Más Lara Croftot akarta életre kelteni, nem jobb lenne ő, ha már játékkaraktereket kell létrehozni?
6/26 anonim válasza:
állítólag közép-amerikában van olyan krém amit ha megeszel,
leesik a vérnyomásod, bekékül a szád, nem tudsz rendesen gondolkodni mert csak azt csinálod amit más mond neked,
üveges lesz a tekinteted.
én még nem láttam olyat aki ilyet evett (a krémet se láttam)
de biztos durva.
8/26 A kérdező kommentje:
de azoknál van kés is :S
2011. aug. 22. 18:14
9/26 A kérdező kommentje:
oké, majd holnap próbálok csinálni T-vírust csak adjatok egy linket ahol a "recept" van, előre is kösz :D
2011. aug. 22. 18:15
10/26 anonim válasza:
tudnám kivagy agyhelyen vernélek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!